Pet Zobu Suka, Zobu Pasta Kopumu, Suns, Kaķis Pirkstu Zobu Atpakaļ Uz Augšu Suku Pet Mutes Higiēna, Zobu Tīrīšana, Zobu Novēršot Zobu Suka Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tīrīt suņa zobus, mīksto zobu, elastīga pārtikas, suns pirkstu zobu sukas, putnu kaķis rotaļlietas, skaidrs, zobu suka, pet zobu suka, suka suņu zobus, zobu suņu rotaļlietas, pirkstu zobu suka.

    €4.41 €5.81
  • Zīmola Nosaukums: GoldCister
  • Gadījumā Suņu Šķirnes: Universal
  • Materiāls: dabas kaulu pulveris, videi draudzīgs, gumijas

Pet Zobu Suka, Zobu Pasta Kopumu, Suns, Kaķis Pirkstu Zobu Atpakaļ Uz Augšu Suku Pet Mutes Higiēna, Zobu Tīrīšana, Zobu Novēršot Zobu Suka Komplekts

Informācija:

Nosaukums: Pet Tīrīšanas Komplekts

Materiāls: dabīgā kaulu pulveris, videi draudzīgs, gumijas

Izmērs: aptuveni 25*11 cm/9.84*4.33 gadā

Svars: 138 grami kopumā (ieskaitot iepakojumu), 100 gramus zobu pasta

Gadījumā objekts: kaķis un suns

Funkcijas:

Zobu suka dizains: trīsgalvainais zobu suka, padara tīrīšanas uzmanīgiem un anti-slip dizaina rokturi padara to ērti turēt, viegli suku.Mīksts sariem rūpēties par zobiem; pirkstu zobu suka ir piemērota vairāku leņķa tīrīšana, mīksts un ērts.

Zinātnisko formulu: Zobu pastai, kas ir izgatavoti no kaulu pulveris.Kaulu pulveris satur kalcija elementi trūkst zobu, kas var mazināt simptomus, kalcija trūkums, pet zobus, stiprina zobus un aizkavē novecošanu.

Droši materiāls: Attēloti pārtikas rafinēts kaulu pulveris, bez putu dzēsējs un saldinātāju, īpašnieks var būt pārliecināti, lai izmantotu; zobu suka ir izgatavoti no dabiskā kaučuka, drošs un nav toksisks.

Ērti lietot: Ar pirkstu, zobu suka, var būt tieši likts uz pirksta vai zobu suka, ērts un viegli lietojams, efektīvi noņemt zobakmeni, aizsargāt zobus, un palīdzēt smaganu veselību

Svaiga elpa: vaniļas aromātu zobu pastai, kas efektīvi attīra un novērš sliktu elpu, freshens elpu un funkcijas, kas ilgst smaržas.

Saraksts:

1*Zobu tīrīšanas komplekts

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti