Brilles Lieta, Alumīnija Cietu Čaumalu, Brilles Gadījumā Svītrainām Briļļu Kaste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: brilles gadījumā sao, kingseven sievietēm, alumīnija māja, plānas briļļu gadījumā, nas plaukts, gadījumā, briļļu, multi acu brilles gadījumā, gadījumā, iphon, lv gadījumos, glāzes, sazinieties lenes gadījumā.

    €5.80 €10.17
  • Briļļu Piederumi: Gadījumos, & Somas
  • Dzimums: Unisex
  • Modelis Tips: Cietie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Brilles Gadījumā
  • Vienuma Tips: Briļļu Piederumi

kas ir ultra-gaismas un crashproof, viegli pārvadāt, nav viegli sabojāt.

VIENKĀRŠS & BUSINESS DESIGN: Šīs Brilles Gadījumā izmanto standarta slēgšanas dizaina aizvērt cieši, var arī aizsargāt jūsu brilles, ar tīrtoņa krāsu collocation stilā, ko var izmantot dažādos gadījumos.

GLABĀJIET BRILLES DROŠS UN TĪRS: iekšējā odere var ne tikai aizsargāt objektīvus no skrāpējumiem un netīrumiem, bet arī rokas no lieces un sadalīšana.

Spilgti krāsu ir viegli pamanīt, lai jūsu specs neiešu trūkst vairs!

UNIVERSĀLS IZMĒRS: Šajā gadījumā der lielākajai daļai kadri - gan bērnus, gan pieaugušos.

Pietiekami mazs, lai viegli slīdēšanas vērā kabatā vai somā, tā, ka jūsu brilles esi drošs un aizsargāts.

Viegls un viegli veikt

Augsta izturība, kompresija, triecienizturība

Interjers: mīksts materiāls

krāsa: Sudraba

materiāls: alumīnija

izmēri: 160*73*42MM

Iepakojuma Saturs:

1X brilles gadījumā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Мы вернем вам деньги, если вы вернете товар в течение 7 дней с момента его получения по любой причине. Однако покупатель должен убедиться, что возвращенные товары находятся в их первоначальных условиях. Если товары были повреждены или утеряны, когда они возвращаются, покупатель будет нести ответственность за такой ущерб или убытки, мы и не будем давать покупателю полный возврат средств. Покупатель должен попытаться подать иск в логистическую компанию, чтобы возместить стоимость ущерба или убытков. Покупатель будет нести ответственностьза доставку, чтобы вернуть предметы.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu. Ваше удовлетворение и положительные отзывы очень важны для нас. Пожалуйста, оставьте положительный отзыв и 5 звезд, если вы удовлетворены нашими товарами и услугами. Если у вас возникли проблемы с нашими товарами или услугами, пожалуйста, свяжитесь с нами, прежде чем оставить отрицательный отзыв. Мы сделаем все возможное, чтобы решить любые проблемы и предоставить вам лучшее обслуживание клиентов.

El Papi 8332021-02-11
"Чехол доставлен без дефекта, упакован отлично. Описанию соответствует. "
Zaripova 1232020-11-19
"very good "
Mushu18fr2020-10-22
"Excellent case, very large, comfortable, good quality, suitable for any shapes of glasses, I recommend!"
Elena1965kzityrj2021-02-05
"Oh, great. Super good material"
Makarovskiy782020-10-04
"Good design and good price"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti