1.5x3m /2x10m Medību Militārās Maskēšanas Tīkli Mežu Armijas apmācību Camo ieskaita Automašīnu Aptver Telts Ēnā Kempings Saule Patversme

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: telts, kamp kempinga telts, suņu patversme, auto uzlīme, nometnes āra telts, honda cbr400 nc29 aptecētājs, auto vāks, brezenta telts, pludmales jumta, telts piederumi kātiem.

    €7.16 €7.46
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: JYMCW
  • Modeļa Numurs: 210D
  • Stiprinājuma Kategorijas: Celtniecības, Pamatojoties uz Nepieciešamību
  • Ārpus Telts Ūdensizturīgs Indekss: <1000 mm
  • Apakšā Ūdensizturīgs Indekss: <1000 mm
  • Kategorijas: Telts Vairāk nekā 8 Cilvēki

Produkta Nosaukums: Kamuflāža Tīkla Materiāls: 210D poliesters Oxford audums (kvalitāte ir labāka nekā citiem pārdevējiem' 150D Oxford audums) Krāsa: Jungle/Desert/Digital/Melns/Balts/Zaļš/Zils Iepakojums Iekļauti: 1x maskēšanās tīkla Funkciju: -100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. -Militārās maskēšanās neto: Katru metru ir linga, lai jūs varētu pakārt to viegli.Mums ir piešūtas un pastiprinātām malām maskēšanās tīklu, lai padarītu maskēties neto ilgāk un vieglāk izmantot. -Kamuflāžas, ir ļoti efektīva, ar reālu ietekmi un daudzpusība.Galvenais uzdevums un mērķis: -Kamuflāžas militāro apmācību, anti-infrasarkano radaru militārās iekārtas. -Aerial photography nekustamo īpašumu uzņēmums, gaisa aizsardzības, sauszemes. -Anti-satelītu fotogrāfiju nelegālo ēkām un augiem. -Automobiļu stāvvietās un citās sabiedriskās vietās neskaidra vidi. -Kalniem un zaļo segumu segtu līdz pat miskasti. -Putnu vērošanas entuziasti, tas ir nepieciešams, lai atvašu tālumā un sazināties ar slēpts putniem. -Noslēpt un izmantot kara spēle snaiperis. -Apdares un skaistumkopšana (atrakciju parku, izstādes, filmas pamata, āra attīstību, CS jomā simulācijas, viesnīca dizains, rūpnieciskais dizains, mājas apdares, utt.) Piezīme: Mēs varam pielāgot citu izmēru, jums ir nepieciešams, ja jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani.

John Franks2020-11-26
"Thank you very much for the fast delivery, a very lively camouflage-will protect except from the sun. But, because I did not have great hopes, then thank you for this experiment! 4 meters-it turns out, it's very little!"
Denis Didichenko2021-01-09
"Quality is good. The size is correct, I'm happy. Recommend"
Ljudmillka2021-01-17
"Thank you. I came earlier. Took 1.5x5 meters, the size is accurate. Seller recommend!!!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti