LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cam esp32, kamera hyundai, vīzija, auto priekšējo lukturu hyundai, kamera i30, ierīču hyundai solaris, akcents atpakaļskata kamera, cam aveņu, par hyundai solari, 06a 906 461 ax.

    €19.21 €23.42
  • Garums Video Kabelis: 6M
  • Palīglīnija: Jā
  • Lēcu Materiāls: Plastmasas + Stikls
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • Signāla Tips: Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
  • Zīmola Nosaukums: Liislee

LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~2015 Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM Automašīnu atpakaļskata kamera / License plate lampas kamera / Backup autostāvvieta fotokameras Ūdensdrošs / CCD čipu / Night vision / Augstas kvalitātes / 170° platleņķa Speica automašīnas kameras klemme : Par Hyundai Solaris 2010~2015. Gadam LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~2015 Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~2015 Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM

LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~2015 Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM

Piezīme: Pirms iegādes, lūdzu pārbaudiet lielumu licences numura zīmes apgaismojuma lukturi un pārliecinieties, ka tajā nav kļūdu modeli.Ja nav piemērotu modeli, vai kameras modeli, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. (vai atstāt ziņu) Apraksts: Šī Krāsa Auto Aizmugurējā Kamera ir OEM dizaina augstas kvalitātes krāsu kamera.Ar Augstas izšķirtspējas plašu skata leņķi un laba ūdensizturīgs, funkcijas, palīdz samazināt incidentiem un nelaimes gadījumiem.Solīt to, jūs nevarat iegūt labāku produktu par šo cenu.Galvenās Iezīmes: 1 .Augstas izšķirtspējas un 170 grādu plats skata leņķi 2. ar laba ūdensizturīgs funkciju. 3. Piemērojami dažādi Transportlīdzekļi: automašīna, kravas automašīnas, RV, mini-van u.c. 4. Atrisināt jautājumu par sliktu automašīnu Atpakaļskata efekts, kas var palīdzēt autostāvvieta un samazināt incidentiem un nelaimes gadījumiem. 5. Atbalsta NTSC TV sistēma 6. Ar savu eleganto un moderno dizainu, šī kamera ir ļoti populārs 7. Izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga materiāla 8. Tā vienkārši un pieticīgi dizains un mazais izmērs nebūs izdarīt nekādu uzmanību.Specifikācija: 1.Pikseļu Skaits: 656(H) * 492(V) 2.Jauda: DC 12V 3.Skata Leņķis: 170 grādu 4.Attēla Sensors: CCD1/3 5.TV sistēma: NTSC 6.Horizontāla Izšķirtspēja: 420 TV līnijas 7.Objektīvs: 18.5 mm 8.Sync.Sistēma: iekšējais 9.S/N Attiecība: >48Db 10.Elektroniskā Slēdža: 1/60 1/100,000 11 sekundes.Video Izeja: 1.0 Vpp, 75Ohm 12.Baltās Krāsas Balanss: Auto 13.Ūdens necaurlaidīgs: IP66 14.Video Kabeļa Garums: apmēram 6m Cena un Iepakojums ietver : 1 x CCD ČIPU Automašīnu Atpakaļskata Kamera 1 x 6M video kabeļi & 1M Jaudas Vads (savieno ar tailight jaudu) 1 x lietotāja rokasgrāmata Uzstādīšanas atsauces:

Par Samaksu:

Kā samaksāt:

https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=457&pcateId=444&categoryId=457&language=en_US

Jūs varat Noklikšķiniet šo saiti, lai uzzinātu kā maksāt.

Apmaksas Veids:

Par Kuģniecības:

Sūtījums tiks izvietoti 3~7 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir noskaidrots, tik ilgi, cik pircēja informācijas un piegādes adrese ir apstiprināta.Lūdzu, sniedz pareizu pasta kodu un derīgu tālruņa numuru, lai izvairītos no kavēšanās piegāde.

Mēs parasti kuģis pa Pastu Reģistrēto Gaisa Pasts, DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX --- Tas ir Atkarīgs no Pircēju..

Atgriešanās un Garantijas:

Mēs speciāli apsolām visiem pircējiem visi pasūtījumi 1 gadu kvalitātes garantija politiku visiem mūsu Produktiem.

Ja preces defekts vai tas ir bojāts, nosūtīt mums atpakaļ, mēs nosūtīsim pilnas apmaksas, vai aizstāt citu jaunu, lai jums!

Pircējs Maksas atgriešanās kuģniecības izmaksas.

Atsauksmes:

Klienta apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

Ja jums ir problēma vai jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu vai atstājot jebkāda veida atsauksmes.

Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēts vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu pārvaldīt.

Tas ir apsveicami, ka, ja jūs dotu mums labas atsauksmes.LiisLee Par Hyundai Solaris 2010~2015 Automašīnu Atpakaļskata Rezerves Reverss Autostāvvieta Fotokameras Ūdensdrošs CAM Nakts Redzamības CAM

Tauro 20052020-12-10
"Good Product. Just like the picture"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti