Jaunākās Veļas Mazgāšanas Maisā Smalku Sietu Apakšveļa, Krūšturi Mazgāšanas Maisā Blūze Apakšveļa Sausās Mazgāšanas 4 in 1 komplekts(2 Vidēja+2 Lieli)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pro austiņas, savirmot krekls sievietēm, komplekts sievietēm, blūze ar asti, pīļu tupele, ilgi asti krekls sievietēm, šifona kreklu sieviete, austiņas, violeta, blūze tauriņš, kontroles p4.

    €5.07 €6.11
  • Zīmola Nosaukums: FangNymph

30567 Karstā pārdošanas!

Jaunākās Veļas Mazgāšanas Maisā Smalku Sietu Apakšveļa, Krūšturi Mazgāšanas Maisā Blūze Apakšveļa Sausās Mazgāšanas 4 in 1 komplekts(2 Vidēja+2 Lieli)

Apraksts

Viena Maisa Visus

Veļas mazgāšanas soma ir piemērota visiem, automātiskā veļas mašīna, pusautomātiskā veļas mašīna, dehydrator mašīnas, žāvēšanas mašīnas utt., var mazgāt visa veida apģērbi par sevi un savu ģimeni.Nav svarīgi, vai tas ir bikses, blūze, zeķes vai tas ir trausla krūšturi, apakšveļa, apakšveļa, jūs varat garantēt, bez deformēties, bet tīru katru daļu no tiem.

Nav Juceklis, Nezaudējot Vairāk

Ja jums ir apnicis ar netīrs apģērbs vai vienmēr zaudēja zeķes, vai jūs lāsts izmisīgi krāsu tainting, tad tas ir laiks, lai mainītu ar šo produktu. 4 gabali pack komplektā ietilpst 1 melnā+3 baltas un 2 vidēja+2 lieli pack, jūs varat atsevišķi dark un vieglo apģērbu veļas laikā, un saglabāt tos visus ar īpašu izstrādātas smart rāvējslēdzēja aizsargs.Kā tās iegūt, kā viņi nāk, jūs iegūsiet vairāk sakārtotas dzīves.

Izturīgs Ārpus Jūsu Iztēli

Jums ir jābūt nebiju redzējis šādas sabiedrības veļas aizsardzības soma, es apsolu.Izgatavots no cieta materiāla un soda aušanas tehniku, tā nebūs nojume līnijas, deformēt, abrade, dzeltena vai vecuma.Nav toksisks, bez smaržas un nav alerģijas izraisīti ādas, varbūt tas var kļūt par vienu vērtīgu mantinieks, tikai kidding.Nopirkt vienu top-pārdošanas veļas maisiņā un iegūt vēl nebijušu pieredzi, lai jūs un jūsu ģimenes!Baudīt iepirkumu!

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1.Mēs iesakām 2/3 spēju izmantošana;

2.Šis produkts ir tikai, ko izmanto par apģērbu, ko var izmantot veļas mazgājamo mašīnu;

3.Lūdzu, mazgājiet drēbes pēc mazgāšanas instrukcija par tiem;

4.Šis produkts nav piemērojams roku mazgāšanai, vai arī sausā mazgāšana, apģērbu;

5.Lūdzu, nav pour pārāk daudz mazgāšanas līdzekļa vai nodot asus metāla piederumi maisā, bet mazgājot izvairīšanos no maisa bojājumu;

6.Mēs iesakām, lai atdalītu zeķes un veļa mazgāšanas laikā veselības.Pēc veļas mazgātava ir darīts, lūdzu, tīru maisu un uzglabāt to arī novērst baktērijas.

Komplektā Ietilpst:

4 x veļas mazgāšanas maisiņā(2 vidēji, 2 lieli)

Mūsu priekšrocības

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti