DONSUNG Īsām Piedurknēm Riteņbraukšana Set Pro Sporta Velosipēdu Valkāt MTB Riteņbraukšana Apģērbu Elpojošs Riteņbraukšana Džersija Komplekts Maillot Ropa Ciclismo

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: riteņbraukšana jersey cycology, vācija riteņbraukšana svīteri komplekts, mīksta džersija ar velosipēdu, meitenes riteņbraukšana jersey komplekti, sexy cycling wear, culotte riteņbraukšana džersija komplekts, vīriešu vienkāršā cycling wear, meitene ar velosipēdu valkā, le col vīriešu velosipēdu valkā, dāņu riteņbraukšanas jersey.

    €22.31 €44.63
  • Nombre: mallot ciclismo,camisa ciclismo,ropa de ciclismo,ropa ciclismo hombre
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sporta Veids: ciclismo/riteņbraukšana/mtb/bike/bicicleta/velosipēdu/ciklā
  • Sezona: Vasaras/pavasara/rudens/vasaras komplekts
  • Rāvējslēdzēja Garums: Pilna
  • Modeļa Numurs: DS006-setMW
  • Nosaukums: Ropa Ciclismo, Riteņbraukšana jersey, Kalnu Velosipēds, Velo Apģērbi
  • Iezīme: Anti-Pilling,Anti-Shrink,Pretgrumbu,Elpojošs,Saspiesta,Enzīmu Wa
  • Veids: Džersija Komplekti
  • Posteņu Veids 1: riteņbraukšana komplekti/ropa ciclismo hombre
  • Vienumi, Tips 2: velo apģērbs ar īsām piedurknēm/ropa ciclismo
  • Zīmola Nosaukums: DONSUNG
  • Riteņbraukšana Jersey Pad Stils: GĒLA Elpo Pad
  • Pārdošanas Metodes: Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
  • Bikses Materiāls: 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
  • Posteņa Nosaukums: riteņbraukšana apģērbu/velo jersey /roupa ciclismo
  • Piedurknes Izmēra: īsas piedurknes
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Dzimums: Vīriešu/sieviešu/hombre/ abbigliamento ciclismo
  • Materiāls: Poliestera
  • Svīteri Materiāls: 100% Poliesters

1.sporta tipa funkcionālās audumi

Šis produkts jersey, lai COOLMAX un poliestera šķiedras no zinātnes attiecība auduma, mīksts, elpojošs, quick dry svīšanu.šorti ar neilona un spandex jaukts audums, kāju kustības, divi materiāli, zinātnisko attiecību, ne tikai var uzlabot stiept, lai nodrošinātu, ka sporta stiept, bet arī samazināt ādas un auduma bojājumus, ko izraisa berzes.

2.itālijas sublimācijas tintes apdrukas un krāsošanas tehnoloģiju, spilgtas krāsas nav izbalināt

Mūsu riteņbraukšana svīteri, ir izgatavotas no itālijas tintes kopā ar sublimācijas drukas un krāsošanas tehnoloģija, tāpēc riteņbraukšana apģērbu, krāsa spilgta, nav izbalināt, nebojā ādu.Tiešām laba, apdrukas un krāsošanas tehnoloģija var slēgt individuālus modeļus, lai panāktu efektu krāsu gradientu, un parasto apdrukas un krāsošanas tehnoloģija nevar darīt, riteņbraukšana draugiem var darīt vairāk, lai atrastu noslēpums.

3.3 D stereoskopiskās griezums, vīriešu un sieviešu versiju atšķirīgs dizains

Daži no iesācēju līmeņa braucējiem, iespējams, nevar izprast šo "cieši" jūtas, mūsu jersey versija ir balstīta uz ergonomikas un pro velosipēdu līmeni samazināt, var samazinātu vēja pretestību, ietaupīt enerģiju.Un vīriešu un sieviešu versiju atšķirīgs dizains, humānāku profesionālo, pēc tam, kad visi, vīrieši un sievietes ķermeņa struktūra ir ļoti atšķirīga.Vīriešiem un sievietēm ar vienu un to pašu versiju veids ir pārāk atbildīgs.

JŪS VARAT SAJAUKT IZMĒRU AR SEVI, BET IR NEPIECIEŠAMS ATSTĀT KOMENTĀRU PASŪTĪJUMU, PIEMĒRAM, " SVĪTERI XXL UN BIKSES XL

Riteņbraukšana zem saules,lielākā daļa gaismas tiks atspoguļoti atpakaļ,tā, ka var novērst lielāko daļu no UV ādas bojājumus, efektīvi.

3D griešana ir simulācijas cilvēka ķermeņa valkā valsts griešanas metodi, var tieši uztvert, apģērbu valkājot formas, īpašības un zaudēt summu, kas ir atzīta par ļoti vienkāršu un visvairāk tieši novērot sakarību starp cilvēka ķermeni un apģērbu, veido griešanas metodi.

Apģērbu tuvu ādai,sviedri no procesa kustības var ātri izplatīties caur audumu, palielinātu kontakta ar gaisu, virsmas, lai paātrinātu iztvaikošanas sviedri, sviedri iztvaikojot atņemt siltumu, lai palīdzētu mūsu muskuļus, nomest temperatūras, tāpēc jūs varat sasniegt ātrumu Sausa.

Materiāls: 92% poliesteris, 8% spandex, 3D struktūru, T60 pakāpes sūklis + silikona.

Augsta blīvuma sūkli, silikona rokas caurumošanas, bezšuvju trīsdimensiju amortizācijas elpojošs izšūšanas dizains, ādai draudzīgu komfortu, samazināt pārvietošanās kustības un šoks, ko izraisa hronisku kaitējumu.

Lielisks wearability un izturību

Vairākas šuves, intensitātes kustības nav viegli sadalīt.

Sānu ar lielu acs dizains, paātrināta sviedru iztvaikošana.

Apģērbu vīles un uzmavas ar anti-skid silikona joslas, lai novērstu kustību apģērbu, kad ar velosipēdu, tāpēc, ka brīdī, kad ķermenim cieši drēbes, tāpēc, lai iegūtu labāku velosipēdu pieredzi.

Atpakaļ 3 somas intīmo dizains, viegli novietot tējkannu, mobilo telefonu un citas maziem objektiem, velo ērtāk.

POSTENIS FUNKCIJA

Materiāls:100% Poliesteris.

COOLMAX:quick-dry funkcija un liek jums justies ērtāk.

Tā var uzturēt jūs sauss un vēss karstā stāvoklī un silts aukstā stāvoklī.

Pat tu esi nosvīdis, uz Jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu.

Jūs varētu sajauc lielums īstermiņa un jersey,un padarīt tos uzstādīt.

PIEGĀDE

Kuģniecības laiks: 15-25 darba dienas bezmaksas piegāde pa Pastu pēc 7 - 15 darba dienas ar Express shipping (Tostarp DHL,UPS,EMS....).

Mēs ceram, ka, ierodoties jūsu postenis ir savlaicīgi, Bet tā kā tas ir starptautisks piegādes, kuģniecības laiks ir lielā mērā atkarīga no kurjerpasta kompānijām, un vietējās Muitas Nodokļi (ja piemērojams) un pilnīgi ārpus mūsu kontroles, kad norīkošanu.Būtu kādas problēmas, kas izriet no šī sūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Kā mēs cenšamies nodrošināt savstarpēju un pozitīvas darījumi.

Piegāde ietver arī pasta izdevumi, apstrāde.

izsekošanas skaits tiks sniegta tikai par Reģistrācijas Piegāde.

Mēs kuģis 6 dienas nedēļā, izņemot sestdienas un svētku dienas.

Pakas parasti kuģis 1 līdz 3 darba dienas, un to var pārbaudīt tiešsaistē (neskaitot sestdienas un svētku dienas) pēc tam, kad saņemta samaksa.Reti preces un liela apjoma pasūtījumus var veikt mazliet ilgāk.

ATGRIEŠANĀS

Ja prece saņemta, ir nepieņemami bojāts, bojāta, vai pasūtījumu, pls paziņot mums par to 3 dienu laikā par piegādi.

Gadījumā, ja šīs nepatīkamas lietas notiek, mēs ceram, ka pircējs un piegādātājs var aktīvi komunicēt, lai atrisinātu strīdu elastīgi.Mēs jums apsolu, ka mēs darbu veic apmierinošu risinājumu.

SAZINIETIES AR MUMS

Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums .tāpēc, ka mēs varam darīt visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas varētu nākt uzreiz, un mēs novērtējam iespēju, lai būtu godīga darījuma.Tikai progresīvi domājošiem!

Visus jautājumus par vienu no mūsu jautājumiem tiks atbildēts, cik drīz vien iespējams.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Bumer95952021-01-18
"Best seller , a great buy, low price. Super contact . Thank you very much , I am very happy. I recommend shopping at this seller"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti