Sākotnējā C245-911 JBC Rīki Kalts Lodēšanas Kārtridžs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: c245 lodalva, kaisi rīks, tec modulis jbc, lodēšanas alva, jbc lodēšanas stacijas, c245 padoms, jbc t245 padomi, c245 jbc, jbc, JCD.

    €22.55
  • Sertifikācija: ROHS/SGS
  • Forma: Kārtridžu Kalts
  • Zīmola Nosaukums: jbc
  • OB vadītājs: 3,2 X 1,2
  • Pieteikums: T245 Uzgaļi
  • Modeļa Numurs: C245-911
  • izcelsmes vieta: Spānija
  • Materiāls: Vara
  • Garums: 10

Produkta Apraksts Oriģināls C245-911 JBC Rīki Kalts Lodēšanas Kārtridžs

C245-911 JBC bezsvina Lodēšanas Kārtridžs

C245 JBC kārtridžu klāsts ir plašākais viens no JBC ar daudziem formas, izmēri un īpašie modeļi

Tie ir piemēroti vispārējai lodēšanas mērķiem, un tās ir ideāli piemērots gan SMD komponenti vai lietojumiem ar augstas enerģijas prasības, piemēram, zemes virsmas lodēšanas.

C245-911 Lodēšanas Kasetne strādā ar T245 Uzgaļi.

JBC Ilgu Mūžu Padomi, kas piedāvā tūlītēju siltumu uz augšu, lielisku siltuma vadītspēju un lielu izturību.

JBC C245-911 Solddering Kasetnes, kas pēdējo 5 reizes ilgāk nekā citu zīmolu

Preces Nosaukums C245-911 lodāmurs padomus Zīmola JBC Modelis C245 sērijas Materiāla vara OB galvu 3,2 X 1,2 Pieteikumu T245 Uzgaļi, ko Izmanto metināšanas Formas Kārtridžu Kaltu Izstrādājumu Parādīt, Kāpēc Pirkt JBC?

1. Lodēšanas par zemāku temps 50°C zemāka nekā citiem zīmoliem 2. Ātri, temp atgūšanas 350°C 2 sekundes 3. Padoms dzīves x5 reizes, Izmantojot Gulēt & Hibernācijas funkcijas 4. Ātri un Viegli kasetne ieguve Ietaupīt laiku un palielināt savu produktivitāti 5. Septiņi dažādu instrumentu Vadības bloks ļauj 7-instruments, mainīt, 6. Vairāk nekā 400 patronas individuāli Pielāgotus modeļus 7. Ergonomisks un ērts Īss padoms-lai-grip 8. Draudzīga izvēlne, lai personalizētu Vairāk nekā 20 parametriem un letes, 9. Pastāvīga produktu inovāciju apmierinot klientu lodēšanas vajadzībām 10. Komunikācijas Stacija-DATORU, Pārvaldīt savu darbu, attālināti Mūsu Pakalpojumu priekšrocība handif MRO integrēto pakalpojumu iepirkumu

1.Ietaupiet laiku

Iepirkuma procesā ir izmantot elektronisko tirdzniecību, faktiskais ietaupījums no iepirkuma laikā, un iepirkuma darbinieki.

2. Īss izpildes laiks

liels skaits no inventāra, lai novērstu dažas no ražošanas uzņēmumiem, jo, lai trūkums, nevar tikt izmantoti, lai padarītu bojātu iekārtu.

3.prognoze iepirkuma

Klientiem, izmantojot MRO iepirkuma integrācijas un handif mājas sistēmas sinhronizācija doka, labāk apgūt nepieciešamo produktu piegādes ciklu, lai izveidotu optimālu iepirkumu plānu.

4. pēkšņi pirkumu

Klientu apkopes, uzturēšanas, darbības un ar tiem saistīto ražojumu, jo tas ir dažas lietojams, tāpēc to bieži izmanto bojājumu rezultātā kādu neplānotu pirkumu, šajā laikā, handif MRO ir vienkāršs process, un relatīvais anastomosis ar plašu produktu klāstu, uzlabot uzņēmuma apstrādes negadījumu, nelaimes gadījumu risku.

5. kvalitātes nodrošināšana

Handif integrētu MRO iepirkumu tieša sadarbība ar daudziem zīmolu, ražošanas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti