Augstas Kvalitātes Caurspīdīga Anti-Siltuma Selektora Plāksnes Fit H&K, B&T MP5 Sērijas Airsoft AEG Pārnesumkārbas Peintbola Medību Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sinairsoft militārās taktikas, aeg airsoft, pārnesumkārbas v2, airsoft m4, aeg mosfet, airsoft gun, marķiergāzes vienības, airsoft marķieri, ātrumkārba 3 airsoft, ātrumkārbai atpakaļgaitu.

    €5.63 €8.66
  • Zīmola Nosaukums: SINAIRSOFT
  • Modeļa Numurs: MP5 Selektora Plate
  • Materiāli: Plastmasas
  • Veids: Selektora Plate
  • krāsa: Caurspīdīga
  • Augstums: par 25.29
  • Garums: par 73.93 mm

Augstas Kvalitātes Caurspīdīga Anti-Siltuma Selektora Plate H&K, B&T MP5 Sērijas Airsoft AEG

Guarder MP5 Selektora Plāksnes modernizācija vai nomaiņa selektora plate MP5 stila airsoft ieroci.ar guarder selektora plāksne ir pret karstumu, tāpēc nav svarīgi, cik daudz jūs atvašu vai cik karsts tas izpaužas ārpus šīs sviras plates nav kreka vai bremžu karstuma dēļ, kas saistīti jautājumi.Standarta nomaiņa selektora plāksne.Ja jūsu AEG ir grūtības reģistrējot savu daļēji vai pilnībā-auto izvēli, tad tas varētu būt, ka metāla kontaktiem jūsu izvēles rokturis plate ir karbonizēta vai ir nolietojušās.Vienkārši nomainiet šo plati, lai nodrošinātu vienmērīgu plūst enerģijas un precīza šaušanas režīmu izvēli.Atruna: Visi aftermarket uzlabot daļas pieprasīt nepieciešamo prasmju vai modifikācijas uzstādīt un montēt, lūdzu, konsultējieties ar savu airsoft tehniķis, ja nepieciešams.

1. Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Apstrādāt pasūtījumus laikā pēc pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi un nodrošinām pilnu saņēmēja vārds, uzvārds un tālruņa numurs

4. Darba laiks ir operatora sniegto, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildi, cik drīz vien iespējams un atbildēt.

6. Sakarā ar dažādu krājumu stāvoklis un laika, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no mūsu pirmā noliktavas ātra piegāde.

1. Visi mūsu produkti ir jāpārbauda pa vienai, lai nodrošinātu kvalitāti,

2. 100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes

3. Kvalitātes jautājumi:

1) Ja jums ir jebkādas kvalitātes problēmas, lūdzu, sniedziet detalizētu informāciju 7 dienu laikā.

2) pircējam ir jāpārbauda paketi pēc preču saņemšanas.Ja iepakojums ir bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, atsakās parakstīt un, sazinieties ar mums laika.

4. Hromatiskās aberācijas problēma: Sakarā ar krāsu pārdomas par reklāmas, gaismas, fons, utt.

5. Izmērs jautājumu: Sakarā ar atšķirībām mērīšanas metodes.Izmēri datu lapā informācija ir tikai atsaucei.

6. Ja problēmu izraisa jums, pircējs ir atbildīgs, lai maksu atdošanu atpakaļ uz produktu.

Mēs apstiprinātu problēmu un pēc tam nodrošina jūs ar pieņemamu risinājumu.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un novērtēt savu pasūtījumu uz 5 zvaigžņu un 5 zvaigznes.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs garantējam, ka mums būs atrisināt jebkuru problēmu, kas jums 100%.

3. Lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu lapā.

Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti