Balts XML2+Sarkana/Zila Gaisma LED Zibspuldzi Video LED Niršanas Lukturīti Foto Aizpildīt Gaismas 18650 Akumulatoru Fotogrāfija Nirt Lampas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: studio flash gaismas, aa akumulatoru lāpu, studija foto flashe, canon zibspuldzes, studijas, grāmatas foto, studijas zibspuldzes led, roktura lukturis, Foto, UniqueFire, intax.

    €50.66
  • Apgaismojuma Attālums: 100-200 m
  • Slēdzis Režīmu: Augsts/Zems
  • Atbalsta Reostats: 2-4 failus
  • Sertifikācija: ce
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Modelis LED Krelles: XML L2 LED
  • Korpusa Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Baterijas Tips: 18650
  • krāsa: Balts
  • Zīmola Nosaukums: Smaga, Auksta
  • Vienuma Tips: Zibspuldzes
  • Jauda: 100W
  • Lm: Citi
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Funkcijas: Triecienizturīgs
  • Tālummaiņa: No
  • Fokusa Garums: Neregulējami
  • Zibspuldzes Tips: Niršanas Apgaismojums,Kempings,Meklējot
  • Lādētājs: Uzlādējams
  • Modeļa Numurs: SKUD016

Apstarošana attālums: 300-500 metru barošana: četras 18650 akumulatoru (BEZ Ieskaitot baterijas) Darba spriegums: 3.7 V Produkta krāsa: Melns Neto svars: 458g Niršanas dziļuma:80m zem virsmas Izmērs: izmantots 125mm (Ilguma), 65mm(galvas diametrā), 55mm(diametrs beigām) Iepakojums Dati: Iepakojums A: 1:1gb Niršanas Lukturīti (Nav iekļauts 18650 akumulatoru un lādētāju) 2:1gb Rokas turētājs 3:2gab Ūdensizturīgs Gredzens 4:1gb Portatīvo Spilvenu Paketi, B: 1:1gb Niršanas Lukturīti 2:1gb Rokas turētājs 3:4x18650 Akumulators(Teicami Baterijas) 4:1gb AC Lādētājs(EU/US/AU/AK Fast Charger) 5:2gab Ūdensizturīgs Gredzens 6:1gb Portatīvā Soma Paketi C: 1:1gb Niršanas Lukturīti (Nav iekļauts 18650 akumulatoru un lādētāju) 2:1gb Rokas turētājs 3:1gb Rokas Bumba 4:2gab Ūdensizturīgs Gredzenu 5:1gb Portatīvā Soma Iepakojuma D: 1:1gb Niršanas Lukturīti 2:1gb Rokas turētājs 3:1gb Rokas Bumba 4:4x18650 Akumulators(Teicami Akumulatora) 5:1gb AC Lādētājs(EU/US/AU/AK Fast Charger) 6:2gab Ūdensizturīgs Gredzenu 7:1gb Portatīvā Soma Paketi E: 1:1gb Niršanas Lukturīti (NavIetver 18650 akumulatoru un lādētāju) 2:1gb Rokas turētājs 3:1gb Rokas Bumba 4:1gb Divu Caurumu Klipu 5:2gab Ūdensizturīgs Gredzens 6:1gb Pārnēsājamo Maisu Iepakojums F :

Balts XML2+Sarkana/Zila Gaisma LED Zibspuldzi Video LED Niršanas Lukturīti Foto Aizpildīt Gaismas 18650 Akumulatoru Fotogrāfija Nirt Lampas Daudzfunkciju Niršanas Aizpildīt gaismas Lukturīti Baltās gaismas slēdzis Režīmā (pa kreisi ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņš): Augsta Vidēja Vāja (ilgtermi nospiediet pogu(>3 sekundes), lai IZSLĒGTU Strāvas padevi.) Sarkano un zilo gaismas slēdža Režīms (tiesības ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņš): Sarkana Gaiši Sarkana lēni flash - Zila Gaisma(ilgtermi nospiediet pogu(>3 sekundes), lai IZSLĒGTU Strāvas padevi.) Produkta Materiāls: lidojums kosmosā līmenī alumīnija sakausējuma Baltās gaismas krāsas temperatūra: 6000K Sarkanās gaismas krāsu temperatūra: 620nM Zilās gaismas krāsu temperatūra: 455nM stara Leņķis: 120 Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IPX8 Maksimālā jauda:100W Virsmas kuģiem: Trīs posmu grūti anodic oksidācijas.1:1gb Niršanas Lukturīti 2:1gb Rokas turētājs 3:1gb Rokas Bumba 4:1gb Divu Caurumu Klipu 5:4x18650 Akumulators(Teicami Akumulatoru) 6:1gb AC Lādētājs(EU/US/AU/AK Fast Charger) 7:2gab Ūdensizturīgs Gredzens 8:1gb Portatīvā Soma Paziņojums: lai ietaupītu jūsu naudu kuģniecības maksa,mēs pelnītu lielu atlaidi 2% atlaidi par 2 gab. (Piemēram:Paketi=US$57.52/gab.).Labā Ziņa: lai jums, lai saņemtu preces, kā ātri vien iespējams.Mēs atjaunināt piegādes metodi, lai DHL Bezmaksas lielākajai daļai Eiropas Valstu, ja jūs kārtībai 6 Gab .Un jūs to saņemsiet 4~6 dienas, kā ātri!Uzturēšanas Padomi: 1.Tas ir Spēcīgs Niršanas Lukturīti,lūdzu, neizmantojiet to uz zemes ilgi, izvairoties no pārāk karsts. 2.Neglabājiet akumulatoru reversās polaritātes. 3.Pēc tam, izmantojot,jums vajadzētu mazgāt niršanas gaismas ar svaigu ūdeni, kopā ar pārējo savu aprīkojumu. 4.Tīrīt, eļļot un pārbaudīt O-gredzeni, kas būtu labāks par lukturīti ilgtermiņa lietošanai. 5.Kad to neizmanto, neglabājiet to ar akumulatoru, lai novērstu priekšlaicīgu patēriņu akumulatoru. 6.Vienmēr uzlādējiet akumulatoru, kad gaisma iet vājš, tādējādi pārslodze baterijas var izvairīties, un kalpošanas laiks varētu tikt pagarināts. 7.Veikalā dive gaismas vēsā, sausā vietā tiešos saules staros. 8.Par jūsu nākamo izmantošanu,lūdzu pārbaudiet O-gredzenu un ielieciet ieziest.Ja O veida gredzens ir bojāts,lūdzu, nomainiet to.

1) Mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT, Paypal.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Ja tu nevarēji kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz to.

3) Samaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīto.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) Mēs piegādāsim jūsu produktiem, kā ātri vien iespējams pēc tam, kad pārbaude maksājumu.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

5) ierašanās laiku, kas ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādām zonām:

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mirandamarioh2020-10-12
"great service "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti