20Pcs Laukumā Kraft Papīra Konfekšu Kastes Dāvanu Iesaiņojuma Kastes, Kartona Kastes, Cepumu Cepšanas Sīkdatnes Iepakojuma Soma, Dāvanu Iesaiņojums

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lama papīra maisiņā, puķu kaste, Kraftpapīrs, sajauc cepumu kaste, ruru sīkfailu soma, maisu kraftpapīrs, 50 gab. kraft paper bag, vīriešiem, dāvanas kaste, kartona kuģis, kaste iepak.

    €9.64 €18.20
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Skaits, Gab: 20pcs
  • Modeļa Numurs: Kraft Papīra Konfekšu Kastes
  • Godu: Izlaidums
  • Materiāls: Kartona
  • raksts: Tīrtoņa Krāsu

20Pcs Laukumā Kraft Papīra Konfekšu Kastes Dāvanu Iesaiņojuma Kastes, Kartona Kastes, Cepumu Cepšanas Sīkdatnes Iepakojuma Soma, Dāvanu Iesaiņojums

Apraksts

Kuru puse?Ir mazo dāvanu, ko dot?Ja jūs vēlaties, lai izdaiļot savu mazo kartona kastē ar sevi,var zīmēt un rakstīt par šo dāvanu kastē,tā būs laba izvēle.Un tā būs unikāla klāt, kas ir pilns ar jūsu personisko pieskārienu.Jūs varat arī izmantot savu iztēli, lai rotā personalizētu kubs, konfekšu kastes ar dažādām lentes, uzlīmes, etiķetes, baloni, pušķi, un pat jūsu fotogrāfijas.

Funkcijas

- Krāsa: Balta, Brūna.

- Materiāls: Kraftpapīrs.

- Izmērs: 10.00 x 10.00 x 10.00 cm/ 3.93 x 3.93 x 3.93 collu.

- Izgatavotas no augstas kvalitātes kraft kartona dāvanu kaste izskatās mazs un izsmalcinātu.

- Ideāls izmērs un elegants, izmantojot kā kāzu favor kastes karameļu, šokolādes, nelielu dāvanu posteņiem.Ideāls, lai dāvanu dodot.

- Izmanto, lai ārstētu kaste ar vāku, kastes nāk dzīvoklis un pre-salocīts, viegli samontēt bez instrukcijas.Pildīta dzīvoklis ērtai uzglabāšanai un atkārtoti.

- Jūs varat arī izmantot savu iztēli, lai rotā kaste ar dažādiem lentes, uzlīmes, etiķetes, baloni, pušķi, un pat jūsu fotogrāfijas.Tātad var būt personalizēta nelielu dāvanu kastes.

- Izmantojot kā puse favor kastes, ziemassvētku dāvanas, kastes, maizes kastes, pret rūtiņu sīkfaili lodziņu, konfektes, kārbas, mazā dāvanu kastes, un tā tālāk.

Iepakojuma saraksts

20 x Papīra Kastes

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti