Vieglsvara Taktisku Airsoft RVG Dzelzceļa Vertikāls Satvēriens Priekšā Griff uz Priekšu Foregrip Uz Picatinny Sliedes Nomaiņa Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: airsoft silikona rokturi, grip rvg, ak melns rokturis, m lok sānu rokturis, ar 15 grip, airsoft gun, airsoft marķieri, barska vertikāls satvēriens, grip taktika, pistole.

    €2.45 €4.47
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Vieglsvara Taktisku Airsoft RVG Dzelzceļa Vertikāls Satvēriens Priekšā Griff uz Priekšu Foregrip Uz Picatinny Sliedes Nomaiņa Piederumi Produkta Desciption Aizzīmju Punktiem: 1、, kas Izgatavoti no augstas izturības polimēra. 2、Super izturīgs, bet viegls svars. 3、Piemērots aušanas 20mm Picatinny standarta sliedes. 4、Ergonomiski konstruēta, lai to izmantotu kā tradicionālo vertikāls satvēriens. 5、Ātri uzstādīt 2 fiksācijas skrūves slots uz sliedēm, lai nodrošinātu uzticamu fiksāciju.Parametrs: 1. Izgatavots no augstas izturības polimēra. 2. Super izturīgs, bet viegls svars. 3. Piemērots aušanas 20mm Picatinny standarta sliedes. 4. Ergonomiski veidotas, lai to izmantotu kā tradicionālo vertikāls satvēriens. 5. Ātri uzstādīt 2 fiksācijas skrūves slots uz sliedēm, lai nodrošinātu uzticamu fiksāciju.Parametrs: Nosaukums: Ūdens smidzinātājs roktura Materiāls: Neilons Krāsa: Melna Izmērs: Apm.9x4.5x3.5cm vieglsvara Taktisku Airsoft M-lok Vertikāls Satvēriens Priekšā uz Priekšu Foregrip, Lai Handguard Dzelzceļa Nomaiņa Peintbola Piederumi, Iezīmes: Šis Rokturis ir piemērots M4 JinMing 8/9 BD556 Gaisa Pistoli Airsoft Želeja Blaster.Neilona Rokturis: Svars : 62.5 g.Izmērs: 8.26 * 4CM.Materiāls: Neilons.Krāsa: Melna Un Smiltis, Ja Vēlaties Šo Preci,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu "Vēlmju Sarakstu",Ja Jūs, Piemēram, Mūsu Veikalā,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu "Veikals Saraksts".Mēs laipni vairumtirdzniecība, ja jūs plānojat iegādāties vairumā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti