1Pc Modes Kokvilnas LED Gaismas Anti-Putekļu Masku Halloween Mirdzoša Karnevāla Puse Vairāku krāsu Gaismas Gaismas Maska

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: clown killer maska, nopirkt kvēlojošs maska, led gaismas maska putge, maska muti, maska multicolor, skropstu tuša v for vendetta, anime masku uz mutes, sejas maszk, svelme maska, sejas led maska.

    €8.66 €10.83
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Modeļa Numurs: 314373
  • Drošības standarts: NAV
  • Aizsardzības klase: NAV
  • Izmērs: 160x100mm
  • Dzīves cikls: Nelikv
  • Sertifikācija: NAV
  • Daudzums: 1pc
  • Piemērojams: Pieaugušie
  • Funkcijas: Personas
  • Izcelsme: Ķīna

Galvenās Iezīmes: Maska ir 7 gaismas gaismas, krāsas un 4 slīpuma krāsas padarīs jūs pievilcīgu pūlī Luminiscentās šķiedras, kas mirgo maska var padarīt jūsu klātbūtne vairāk redzama Regulējams mutes maska siksna, kas der visiem lietotājiem ērtāk, Stilīgu,mūsdienīgu,ērtu un drošību, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes elpojošs optiskā šķiedra, kas ir ļoti viegls,izturīgs un izturīgs Nāk ar uzlādējamo akumulatoru un USB kabeli, var iekasēt, piemēram, viedtālruni un USB uzlāde 2 stundas saglabās gaismas strādā aptuveni 8 stundas LED gaismas maska var atkārtoti izmantot, kad jūs skrubis ar mitru dvieli (Lūdzu, nav mīcīt un twist ).Glabāt akumulatoru temperatūrā, prom no ūdens.Rokas mazgāt TIKAI, pakārt sausā vēdināmā vietā, lūdzu, neizmantojiet fēna vai dzelzs To ideāli izmantot, lai āra riteņbraukšana,vai Ziemassvētkiem, Halloween, Kostīmu Pusēm, Maskēta, Mardi Gras, Murgot, Svētki, Karnevāli, un vairāk Specifikācija: Materiāls:šķiedras audumu Stils:karājas pie auss, stila Gaismas krāsa:11 pārnesumu maiņas, modes cool Produkta krāsa:balta,melna Baterija:3,7 V,450mAh Uzlādes režīms:USB Izmēri:160x100mm Ieejas spriegums:5V / 1A Uzlādes Laiks:2-3 st. Izmantošanas laiks:8hours Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Salīdzināt sīki izmēri ar jums,lūdzu, ļaujiet 0.1-5mm atšķiras, jo manuāla mērīšana,paldies!Paketē Iekļauts: 1 * LED Gaismas Maska 1 * USB Kabelis 1 * Lietošanas

Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājums ir skaidrs.Piezīme: China Post Air Mail/Parcel tikai pieder visā pasaulē post sistēmu, kas ir daudz lēnāka, nekā Īpaša Piegādi.Vienumus ieradīsies 7-25 darba dienu laikā, lai visā pasaulē parasti.Un ierašanās laiks arī ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādās jomās.Vispārējā ierašanās laiku tabulā ir parādīts zemāk par jūsu secinājums:

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varētu nosūtīt jums jaunu nomaiņa par brīvu vai piedāvāt pilnu kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir ar defektiem 12 mēneši, mēs varētu piedāvāt arī jums nomaiņas pakalpojumu, bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

Rlkevin 192020-09-02
"Just perfect. Even in the daytime you can see the colors. The quality is brilliant and delivery to Germany took only 19 days. I will definitely order again, if in need. Big thanks to this store and their staff."
Gdebeaumont2020-11-14
"The mask came very quickly, everything is in the kit, everything works. You can change both colors and color modes. Breathes in it normally, does not stink. A little tough and heavy on the face, but it's logical and normal. The teenager child is very pleased. Hope all understand, that such a mask serves more for fun and no washing speech can be."
Ajcasey102020-10-29
"great,but problem is cleaning :( and the mask is little bit heavy...but i like it ..its cool"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti