Distanču Mugursoma Atstarojošs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Soma 2L Ūdens Maiss Āra Sporta Mugursoma Kāpšanas Neilona Somas 10L Velo Soma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ūdensizturīgs maiss, camelbak, mtb mugursoma, rapha tālrunis soma, vīriešu mugursoma 10l, velosipēds mugursoma atstarojošiem, ziemas newboler, cubrebotas ciclismo, mugursoma vietējo velosipēdu, velosipēds mugursoma fit.

    €4.87 €9.75
  • Sporta soma veidi: Velosipēdu pārgājienu mugursoma
  • Piemērojamie dzimums: vīriešiem un sievietēm
  • Svars: 0,5 KG
  • Jauda: 10L~15L
  • Izmērs: 50*20*8 cm
  • krāsa: Zilā, melnā, sarkanā, pelēkā, rose sarkans, tumši zils
  • Sertifikācija: CE
  • Zīmola Nosaukums: NEWBOLER
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs un asaru izturīgs
  • Materiāls: Neilona
  • Modeļa Numurs: PAC071B
  • Nosaukums: Pārgājienu Mugursoma,Velo Mugursoma, Mitrināšanu Mugursoma,

Produkta Apraksts:

Nosaukums: Velo mugursoma Krāsa : Tumši zila, Rožu sarkana, Pelēka ,Sarkana, Melna ,Zila, Tilpums : 10 L Pieteikumu:skriešana , kāpšana, pārgājieni , skriešana, pārgājieni , riteņbraukšana , kempings , makšķerēšana, utt .Saskaņošana : mugursoma var izmantot kopā ar 2 L ūdens maiss 10L sporta mugursoma, Tas nodrošina arī lielu brīvo istabu, lai jūsu āra essentials, tostarp papildu apģērbu, sporta dvieli, tālruņa taustiņu un utt.veikals lietas kārtībā un ērtāk .

Motīvs :

Ūdens necaurlaidīga , Elpojoša , Asaru pretestību .Vairākas iekraušanas sistēmas atbilst jūsu veida vajadzībām .Veida atgādinājums : šo produktu saiti , pastāv dažādas kombinācijas, par produktu .Lūdzu, izvēlēties pareizo produktu izvēles saskaņā ar savām vajadzībām .

Stilīgs un Tikai 0.32 kg ultravieglajiem riteņbraukšana pack ar plašu un elpojošs plecu siksnas sadalīt svaru efektīvi samazina spēku patēriņu.Darbojas mugursoma nodrošināt jūs ar max atbalsta un min slogu.

Mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes acu neilona auduma, izturīgs un viegls.Ergonomisks polsterētu muguras balstu dizains nodrošina jums lielisku pieredzi, ērts un elpojošs.

Lielisks komforts: ventilācijas un gaisa plūsmas sistēma saglabā atpakaļ vēsu un sausu.Aizmugurējo spilvenu mugursoma var ērti atbalstīt muguru, un regulējama plecu/krūšu siksna var lieliski piekļaujas jūsu ķermenim.Šī mugursoma, kas elpojošs mīksts materiāls starp ķermeni un mugursoma var efektīvi absorbēt sviedri un saglabātu atpakaļ atdzist un ērtāku

Lieliskas Ziņas Dizains, Pārdomāti izstrādāta ar augstas slodzes jostas sprādzes, svilpe sprādzes, carabiners, ekstra gludu rāvējslēdzēji, atstarojošās lentes, regulējams plecu siksnas un gurnu siksnas.Apmierinātu jūsu ikdienas prasības viegli, tikmēr nodrošinātu jūsu drošību, lai lielākā mērā.

Ūdens Pūslis ir pēc izvēles, 100% BPA un PVC bezmaksas.Pārtikas klases FDA apstiprināti PEVA materiāls, urīnpūšļa, mīksta iemuti dzeršanas caurule ērti dzert.Ūdens pūslis pieder slēgtās atvērt ar papildus-plats diametrs, kas padara to vieglāk ieliet ūdeni vai pievienot ledus.Velciet gumijas mutei un ūdens nāk pa labi uz āru.Push gumijas mutē gabaliņu atpakaļ, lai aizvērtu.Ne vairāk rūpes par grūtībām, ar ūdens dzeršanu, skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Plaša Aplikācijas-Ar ūdensdroša un izturīga mugursoma mērķis ir papildināt savu ceļojumu, Skriešanas, Braukšanas, Maratons, Pārgājieni, Kāpšana, Riteņbraukšana, Iešana kājām, Backpacking, Kempings ,utt.

Tur ir 6 dažādās krāsās pēc izvēles, krāsu piemērots vīriešiem un sievietēm, vienkāršu un skaistu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti