Sākotnējā Yangsheng YS701 izmantots 125mm (5inch) pa Diagonāli Knaibles Super Grūti Griešanas Stangas Griešanas plastmasas, vadi, elements kājām

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plier pusē, kuteri, nerūsējošā tērauda stieple, grūti nerūsējošā tērauda stieple, atsperu tērauda stieples, alicate universal, platons plier, cietas stieples, 316 nerūsējošā tērauda stieple, knipex, grūti nerūsējošā tērauda stieple.

    €6.06
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Veids: Pa Diagonāli Knaibles
  • Roktura Stils: Smilga
  • Funkcijas: Mini
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Pieteikums: Griešanas
  • Plier Stils: ķīniešu
  • Modeļa Numurs: ys701

Krievijas pircējiem, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu!Pilns vārds ir jūsu vārds + tēva vārds + uzvārds.

YANGSHENG ir slavens zīmols, Taivānā, YS701 ir izgatavots Taivānā.Tās ražošanas tehnoloģija, prasmes, spēks, asi un izturīgi , kas ir otra zemu izmaksu produktiem, kas var neatbilst.

Visas bildes ir īstas fotogrāfijas:

Piezīmes par piegādi:

Ja jūs izvēlieties "Bez piegādes" , tas ir Post Parasto Pastu, tas nozīmē, ka tas nav izsekošanas numuru , jūs nevarat saņemt izsekošanas informāciju no tīmekļa vietnes.Bet šādā veidā, tas var ietaupīt jūsu naudu.Ja jūs izvēlieties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu vai Honkongā Post, tad tas ir ierakstītu pasta sūtījumu, jūs varat saņemt izsekošanas informāciju par jūsu precēm.Tomēr, jums būtu jāmaksā papildu maksa iemesls, Pēc Aģentūras būs jāmaksā mums vairāk par sekošanas informāciju.

Kuģniecības laikā uz daudziem valsts normāls ir 15 - 45 darba dienu laikā (Krievija 15 - 60 darba dienu laikā, Brazīlija 25-80 darba dienās ), izņemot svētku dienas.

Normālos apstākļos, pakete ar izsekošanas skaits ir ātrāk, nekā bez sekošanas numuru.Lai jūs labāk izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu vai Honkongā Post, es f, jums ir nepieciešams sekot sekošanas informāciju, vai ir maz jāuztraucas par sekošanas informāciju.

Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 5 gabali vienā pasūtījumā vai arī pasūtījuma summa vairāk nekā 30 USD , mēs nosūtīt to pa Pastu Ķīnas, Singapūras Pastu vai Hongkong Pastu (ar sekošanas numuru), jūs needn nav jāmaksā papildu maksa.

Tomēr kādu piegādes modeli izvēlēties, Lūdzu, uzticieties mums.Mēs jums izvēlēties labāko kuģniecības modeli un izsūtīt preci 2 dienu laikā (izņemot svētku dienas) pēc apstiprina jūsu maksājumu.Jūs saņemsiet paketes laikā.

Jums vajadzētu būt atbildīgs, lai maksātu nodokļus, muitas un skaidrs, muitas ja ir tarifi.

PIEZĪME:

JEBKĀDU KAITĒJUMU, KAS UZSTĀDĪŠANAS LAIKĀ NAV MŪSU ATBILDĪBA, UN NAV, UZ KO ATTIECAS GARANTIJA.LŪDZU, PĀRBAUDIET SADERĪBU PIRMS IEGĀDES.

Atsauksmes: Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs atstāt ātru pozitīvas atsauksmes parādīt atzinību par savu pirkumu.Ja kāda iemesla dēļ ir kādas problēmas ar mūsu produktu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu, jācenšas panākt, lai mums, lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu jums.Atsauksmes ir svarīgākā vērtība par Atopija.lv pārdevējam, un mēs cenšamies, lai būtu perfekts atsauksmes no katra klienta.Tātad, ja kaut kas nav jūsu vēlmēm, lūdzu, dod mums iespēju, lai padarītu lietas labi.

Ruchikazensar2020-10-15
"Excellent sidecuts. The product corresponds to the description. Thank you seller!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti