Roku darbs Ķīnas Vintage Stila seno imperatoru Ušu Zobenu Atsperu Tērauda Asmens rapier zobens Armijas nazis-malas Kund Fu Jian

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: diy zobenu, sargeņģelis drukāt, seno zobenu, katana ornaments, samuraju zobenu rotaļlietas, dao zobenu, rapier zobenu, antikvāru zobenu, ķīnas militārās pārpalikums, jian.

    €166.50
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: HGF-SS
  • Tēma: Sporta
  • Materiāls: Metāla
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna
  • Stils: Antīko Imitācija

Roku darbs Ķīnas Vintage Stila seno imperatoru Ušu Zobenu Atsperu Tērauda Asmens rapier zobens Armijas nazis-malas Kund Fu Jian

kopējais Garums: 80cm (31.5 inches)

garums rokturi: 19cm (7.5 collas)

garums asmens: 54cm (21.2 collas)

platums asmens: 3.7 cm

biezums asmens: 0.8 cm

Svars: 1.5 kg

HRC: 60

Lūdzu, Ņemiet vērā: koka stāvēt bildes nav iekļauti.

STARPTAUTISKĀ PIEGĀDE:

Tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs nosūtīt preces ar China Post Air Pastu vai EMS 2 darba dienu laikā.Paldies par jūsu sapratni un pacietību.

 

ATGRIEŠANĀS POLITIKA:

Cienījamais Pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr, es esmu smagi strādā.Lūdzu, sazinieties ar mani vispirms, ja jums ir kādas problēmas, saņemot preces, es gribu atrisināt to ASAP.Ja jums nav apmierinātas ar to, jūs varat atgriezt preci un sūtīšu atpakaļ visas maksājumu, lai jūs.

 

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai man, lūdzu, dod man iespēju, lai atrisinātu problēmas un strīdi, pirms jūs atstāt atgriezenisko saiti.Ja esat apmierināts ar savu preci un pakalpojumu, lūdzu, munificent mani atstāt pozitīvu atsauksmi.Saņemot atsauksmes, es darīšu tāpat!Paldies par jūsu sapratni.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti