Spēle Virtua Tennis 4: World Series (PS Vita), ko izmanto

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sd ps vita slim, zila ps vita slim, gadījumā, ja ps vita, 4 ps, 3 ps, ps3 spēle, ps vita spēles piedāvājumi, sd2vita, psvita, kastes ps vita spēles.

    €7.22
  • Zīmola Nosaukums: NAV

Вовлекайтесь Ātri tenisa spēles šajā spēlē Virtua Tennis 4: World Series.ŠAJĀ Atšķirība no nopietnas teniss Simulatori, šī spēle piedāvā Aizraujošs arcade.Spēlēt Tautas meistari šajā sporta veidā, Kļūt par čempionu un uzvarēt Sadaļa 4 sezonas spēli.Pasaulē Sērijas Tenisa

Šis Spēle versija ir re-edition Ceturtā daļa Virtua Teniss portatīvo PS Vita konsoles.Spēle tika mainīts, lai Izmantot unikālu konsoles "Sony" izstrādātājiem iesaistīto Gandrīz visas funkcijas no konsoles.Spēles Iet ātri, kas ir liels Spēles par iet, ja jūs lietojat "Witu" Ar tevi uz ceļa.Dažādos spēles režīmi Unikālās iezīmes, tiek izmantoti arī Konsole.Ir, meklējot labākos Tenisa spēle "Vita", pārliecinieties, Pievērsiet uzmanību šim projektam.

Funkcijas: Spēle :

Kontaktinformācija Teniss Master.Priekšā PS Vita kamera ļaus jums pārskaitījumu Pašu tēlu pasaulē par spēli.Spēle Izveidosim no jūsu unikālo attēlu Attēls.Jums joprojām būs strādāt attēlu Redaktoru, un voila-tu pats tiks pārvietots Virtuālās pasaules tenisā.

Spēle Starptautiskā līmenī.Visvairāk Galvenais spēles režīms ir "World Series".Piedalīties liela mēroga spēles, Uzvarēt turnīros un domāju, ka pirms Stratēģiski.Tā ir plānošana Palīdzēs jums kāpt uz augšu Turnīra kāpnēm un kļūt par labāko.

Neticami Mini-games.Sērijā Virtua Tennis ir vienmēr bijis daudz neparastu un Fun mini-spēles.Šī spēle ir nav Izņēmums.Starp citu, jums būs Savākt naudu Kazino, šaut Putni no Plastilīna, un arī mēģināt Citu mini-spēles, kas izmanto Unikālo funkcionalitāti konsoli.

Iesaistīties Skārienpaliktņa.ŠAJĀ spēlē jums Var izmantot ne tikai pogas, Bet arī skārienjutīgo ekrānu, lai kontrolētu.Kontrolēt savu raksturu ļoti Viegli un intuitīvu, kas ir liels Piemērots iesācējiem, tenisa sērija.

Irinaivanova72020-11-28
"Written Russian version, but in fact English, and in general the game is good/graphics, physics, large selection of athletes/"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti