Koka Klipu Krelles Varavīksnes Rotaļlietas Go Spēles Komplekts Punkti Krelles, galda Spēles, Rotaļlietas Varavīksnes Klipu Krelles Puzzle Bērnu Montessori Izglītības Rotaļlieta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: eva puses, montessori, montesori koka rotaļlietas, las puzzle, bērnu rotaļu spogulis, bērnu izglītības, amatniecības koka, attīstības izglītības rotaļlietas, varavīksnes koka, bērnu rotaļlietas izglītības.

    €8.05 €13.41
  • Vecums: 5-7 Gadi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Klipu Krelles

Apraksts:

raksturīga:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

1. Bērnu aktivitāšu centru | zīdaiņu saliktas rotaļlietas: klasificēšana bumbiņas ar mēģenes var sniegt ieteikumus, lai agrīnā stadijā vizuālo uztveri.Šie 1-year-old Montessori rotaļlietas ļauj bērniem būtu jāzina, līdzsvaru, koordināciju un smaguma objektiem, tādējādi koncentrējot savu uzmanību uz kustību un izvietojumu objektiem.Šie paaugstināma rotaļlietas ir ideāla dāvana.

2. Rotaļlietas, 5 gadus veciem bērniem: šīs darbības instrumenti ir priekšlaicīgas mācību līdzekļus, kas klasificēti rotaļlietas bērniem un izglītojošās rotaļlietas bērniem, lai veicinātu mācīšanos.Šos 2 gadus vecs Montessori rotaļlietas un 1 gadu vecs kaudzē rotaļlietas ir ideāli šķirošanas bumbiņas mācību krāsu.Klasifikācijas rotaļlieta ir sava veida atmiņas spēle.Tā var būt sava veida bērnu maņu rotaļlieta.

3. Bērnu rotaļu | skaitīšanas, šķirošanas un savienošana aktivitātes: šīs krāsas sakārtoti rotaļlietas var palīdzēt bērniem, lai paziņojuma līdzības un atšķirības lietas.Mazas bumbiņas dažādās krāsās ar mēģenes var virzīt un veicināt mācīšanos.Ar atbilstošiem un klasificēšanai ar krāsu klasificētājus, bērnu izpratni par krāsu var tikt konsolidēts, un izziņas un mehānisko prasmes var apgūt, izmantojot šo krāsu atbilstības spēles bērniem.

Pazīstams arī kā agrīnā stadijā matemātiskās prakses, spēlēt (4) veicina matemātikas caur spēli.Skaitīšana ir daļa no procesa, kurā bērni izmanto manipulācijas ar bumbu, un skaitīt to kausa spēli.Izmantojiet šos matemātikas skaitītāji sākumā matemātisko attīstību uz veiksmīgu nākotni.No elementārās matemātikas (piemēram, saskaitīšana un atņemšana), lai papildu matemātiskās prasmes (piemēram, desmit rāmis grafika, frakciju un decimālā sistēma).

5. Naudas mehānisko.Tās sīkās kustības ir kā pacelt mazus priekšmetus, pavērās tos un atbrīvojot tos.Šie milzu varavīksne rotaļlietas matemātikas lāčiem palīdzēs bērniem attīstīt izziņas muskuļus, veidot attiecības starp prātu un rokas.Izmantojiet šos Montessori materiālus un darba terapijas rotaļlietas, lai bērns izpētītu pasauli ap jums.Skaitīšanas bumbiņas ir arī autisma rotaļlietas, pirmsskolas rotaļlietas, Montessori rotaļlietas bērniem un bērnu rotaļlietas, bērnu spēles.

Specifikācijas:

Materiāls: koks

Svars: 300 g

Izmērs: 18 * 12 * 6 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Paketē Iekļauts:

Klipa * 1

In vitro * 1

Krelles * 40

Saņemt gadījumā, * 1

Kartes * 24

Piezīmes:

Piezīme:

Šis produkts nav piemērots bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem.Tas būtu jāizmanto uzraudzībā pieaugušajiem.Daļas, šis produkts ir salīdzinoši neliels, tāpēc uzmanieties no bērniem

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti