GSM IoT Modbus RTU Slave & Master Vārti nodrošina Pārskatāmu Datu Pārraides Attāluma Monitoringa Meteoroloģiskos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: voip tālrunis, portatīvo pārredzamu monitors, meistars vergu jaudas sloksnes, modbus rtu, pbx tālruņa sistēma, lora vārti, gsm rtu, gsm karalis balodis, attiny84, meistars vergu barošanas slēdzis.

    €184.10 €259.29
  • Izmērs: 175mm*88mm*30mm
  • Digitālās Ieejas: 8,NC/NO tipa, viens no tās var izmantot kā Pulsa Mērītāji
  • Analogās Ieejas: 6,0-5V vai 0-20 ma vai 4-20 ma,pēc Izvēles
  • GSM Frekvence: 850/900/1800/1900Mhz
  • Stafetes Rezultāti: 4,Nominālā
  • Temperatūras Diapazons: -10 līdz 70 Grādu pēc Celsija
  • Atmiņas Ietilpība: Iekšējā 8G SD karti iekšā, var saglabāt datus par 100000events
  • rezerves akumulators: 3.7 V 1200mAh
  • Nosaukums: Mobilo sakaru IoT Modbus RTU
  • 1 RS485: Atbalsta Pārredzamiem pārvades un Modbus RTU Slave, Modbus RTU Masta
  • Zīmola Nosaukums: KARALIS BALODIS
  • Modeļa Numurs: S275

S275 ieviest:

Mobilo sakaru IoT Modbus RTU ir rūpniecības klasē, augstu uzticamības pakāpi, augstu stabilitāti, un programmējamas Tālvadības Gala Vienības (RTU).Tas iegults 32 Bitu Augstas Veiktspējas Mikroprocesoru MCU, iekšēja rūpniecības Mobilo sakaru modulis.Tas nodrošina 8 digitālās ieejas, 6 analogās vai PT100 Pretestības Temperatūras Detektors (PTA) dati, 4 releju izejas, 1 apkārtējās vides sensoru ieejas uzraudzības klātienē temperatūra un mitrums, un RS485 seriālais ports, atbalsta paplašināt 320 I/O tagus, izmantojot Modbus RTU protokols.Tas var uzraudzības darbojas un I/O porti ar SMS, APP, Web Serveru, interneta, taimeri un ieprogrammēt, inter-lock notikumiem automātiski.

Mobilo sakaru IoT Modbus RTU iekšēja TCP/IP protokolu steks padara to piemērotu lietiskais internets) pieteikumu, to var viegli darboties ar nosacījumu, mākonis, app un web servera, vai integrēta, lai jūs IoT pieteikumus saskaņā ar TCP/UDP protokolu, vai integrēta, lai SCADA sistēmām, izmantojot standarta Modbus TCP protokolu, pārāk.Tas ir ļoti noderīgi, ja jums ir nepieciešams, tālvadības klātienē ierīces ar zemu izmaksu risinājums.

Mobilo sakaru IoT Modbus RTU ir dizaina darba skarbu industriāla lietojuma vide, plaši izmanto dažādās rūpniecības, automatizācijas, drošības kontroles sistēmai, automātiski mērīšanas un kontroles sistēma, BTS pārraudzība, attālināta datu iegūšana, telemetrically sistēmas, automātiska kontroles sistēma.To var izmantot kā tālvadības slēdzis, tālvadības I/O, tālvadības smart PLC, taimeris slēdži.

Mobilo sakaru IoT Modbus RTU atbalsta pārredzamu datu pārraides, un veic kā Modbus Slave, izmantojot GPRS/3G/4G/NB-IoT tīkla un RS485 seriālo portu.Turklāt, Mobilo IoT Modbus RTU var izmantot kā Modbus RTU Maģistra lasījumā smart metrus, I/O moduļiem, PLC, un pārvērš to SMS brīdinājums, kad iedarbināta sliekšņa vērtību, vai nosūtīt datus uz attālināta servera, izmantojot GPRS/3G/4G/NB-IOT tīkls.

S275 Funkcijas:

1. Var vadīt no jebkuras vietas, bez attāluma ierobežojumiem;

2. Quad band 850/900/1800/1900Mhz GSM GPRS Moduli iekšā.

3. 3G/4G/NB-IoT Moduļi ir obligāta;

4. Moduļu konstrukcija, var viegli uzlabot mobilo sakaru modulis, ja tīkla modernizācija;

5. Iegultās ARM® Cortex™-M4 32 Bitu RISC Kodols, 168 MHz iekšā, RTOS sistēma, uzticamu veiktspēju ar iebūvētu uzraudzības;

6. Plašu barošanas 9~36VDC ar vairāk nekā sprieguma un fāzes-maiņa aizsardzību;

7. 8 digitālās ieejas, savietojamām ierīcēm sauso un mitro kontaktu, viens no tās var izmantot kā impulsu skaitītājs;

8. 6 analogās ieejas, 12bit rezolūciju, savietojamām ierīcēm 0/4~20mA, 0~5V, var mainīt, lai PT100 Pretestības Temperatūras Detektori;

9. 4 releju izejas (5A/30VDC, 5A/250VAC), savietojamām ierīcēm impulsa rezultātu;

10. 1 apkārtējās vides sensoru ieejas uzraudzības klātienē temperatūru un mitrumu;

11. Iekšēja inter-lock loģika programmētāju un spēcīgs taimeris programma funkcija;

12. Nosūtīt datus, kamēr komunikācijas trūkumu un brīdinājumu, lai lietotāji ar SMS;

13. Iekšēja TCP/IP protokolu steks, atbalsta mākonis, APP un web serveru aplikācijas.

14. Atbalsta Modbus TCP protokolu, var integrēt ar SCADA,HMI,DSC tieši.

15. 1 RS485 ports, atbalsta Modbus RTU Master un Slave, Maks. 320 I/O tagus var izmantot, lai paplašinātu I/O porti, vai skaitītāji;

16. Atbalsta SMS Brīdināt, kad I/O izraisīja vai reģenerācijas un ārējo spēku zaudējis vai piedziņu;

17. Paredzēts 1 kanālu 9~36VDC barošanas avota izejas ārējā ierīce, ietaupot instalācijas izmaksas;

18. Iestatīt 10 SMS Trauksmes un izsauktu numurus, programmu var saņemt norādītajā trauksmes paziņojumu.

19.10 atļauts numurus varat ieslēgt/izslēgt ierīci, kuru bez maksas zvanīt noteiktā laikā;

20. Iekšēja 8G SD kartes, lai saglabātu līdz 100000 vēsturiskie dati un notikumi;

21. Iekšēja lielu jaudu automātiski uzlādējamu rezerves baterija;

22. Rūpniecības klases dizains piemērots ilgu laiku darba programmas;

Risinājumu Apraksts

Galvenokārt izmanto pilsētas funkcionālās zonas uzraudzību, satiksmes, vides uzraudzība, būvlaukumu putekļu monitoringa, rūpniecības uzņēmums robežas uzraudzība, celtniecības mašīnas robežas uzraudzību, ja atstāj bez uzraudzības, tiks automātiski kontrolē attiecīgās vides datu pārraides Jin Geyun platformu, vai valsts Vides platformu.

Karalis Baložu Mākonis Plarform ir balstīta uz IoT mākonis skaitļošanas ,ko var pielāgot dažādām IoT piemērošanas sistēmu, reālā laika uzraudzību un pārvaldību statusu un darbību piekļuves ierīces un tālvadības ierīces darbību,Izmantojot mākoņdatošanas platformu novietošanas IoT ierīcēm, lai panāktu precīzu uztvere, precizitāte, smalku pārvaldību, nodrošinot stabilu, uzticamu, zemas izmaksas, tehniskās apkopes vienas pieturas mākonis IoT platforma。Vides monitoringa sistēma savāc parametru datu temperatūru, mitrumu, apgaismojumu, vēja virziena, vēja ātruma, PM2.5, PM10, gaisa spiediens, nokrišņu daudzumu un citus parametrus, un nodod parametru datus, lai IoT mākonis platforma, lai saprastu, reālā laika datu monitoringa katras ierīces uz vietas,Lietotāji var pārbaudīt datus reālā laikā, par mājas vai APP, varat setup augsta vai zema sliekšņa vērtību,ja šī vērtība ir augstāka vai zemāka par robežvērtību,būs sūtīt SMS vai telefona zvanu signālu,lai izvairītos no bojājumiem,tā kā uz tālvadības uzraudzību vides.Topological Grafiks

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti