KOOMIHO Shemale Apakšveļa Vigina Biksītes Vīriešiem, kas Slēpjas Gafeles Silikona Siksna ar Katetru, lai Crossdresser Transpersonu Drag Queen 1G

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gafeles āķis, kafijas tase, voopoo, drag queen apģērbs, hoomai atdzimis, camel vīriešu kurpes, slip kleita, krūšu silikona, amigurumi lelle, 1 viltus krūts.

    €46.22 €112.74
  • Daudzums: 1 Gabals
  • Stils 3: maksts, lai crossdresser
  • 1. stils: Vigina Biksītes
  • Materiāls: 100% medicīniskā silikona
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Vienuma Tips: Krūšu Formas
  • Apģērba Kopšana:
  • Modeļa Numurs: Crossdresser Biksītes
  • Plaši Pieteikums:
  • Svars: 550g
  • Zīmola Nosaukums: KOOMIHO
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Izmērs: 1
  • 2. stils: shemale apakšveļu

KOOMIHO Shemale Apakšveļa Vigina Biksītes Vīriešiem, kas Slēpjas Gafeles Silikona Siksna ar Katetru, lai Crossdresser Transpersonu Drag Queen 1G

-Materiāls: Augstas kvalitātes medicīniskā silikona (TPE), Bez-eļļas silikona materiāla, pārtikas kvalitātes silikona -Aukliņu slēgšanu -Regulējams Viduklis: 65-122CM -Anatomiski izstrādāta, T-atpakaļ ar spilgti clitoris, vulva un pubes atdarināt sieviešu pubis uz spilgti mērā, pievienojot garšvielu, lai jūsu seksuālo dzīvi. -Soft & Elastīga Silikona: maksts pad ir izgatavoti no medicīniskā silikona, ādai draudzīgas, ūdensizturīgs un ir pieejams baseins ar dabīgas ādas justies. Pakete Ietver: 1 Gabals Apakšveļa + 3 Siksna -, ko Plaši Izmanto: vīrieši ģērbušies kā sievietes un cross-dressing pusēm, foto aksesuārus vai tikai fun. -Funkcija: nav nepieciešams vilkt biksītes uz leju, jo tur ir katetru, lai peeing

- Tas viens ir "nē kaunuma matiem" Stilā.Ja jums nepieciešama "kaunuma matiem", pls uz: https://Atopija.lv/store/product/KOOMIHO-Fake-Viginal-Panties-Men-Hiding-Gaff-Silicone-Thong-with-Catheter-for-Crossdresser-Transgender-Drag-Queen/4996023_33008494040.html?spm=2114.12010612.8148356.13.592e2b36S0HpAT Konfidencialitātes: lai nodrošinātu privātumu mūsu klientiem, mēs kuģis cieši katram klientam un produkta iepakojuma nav nekādas logo.Piezīme: Ja jums nepieciešama brīva bildes, lūdzu, sazinieties ar mums pa stacijas vēstuli.

Uztur:

-Tīra tos remdenu ūdeni un ar maigām ziepēm, air-sausos vai ar dvieli viegli.

-Sargāt no karstas temperatūras, saules, asu, smailu lietas, veļas mašīna, ķīmiskie materiāli.

-Lai izvairītos no krāsas citas drēbes, nevar tīrīt izstrādājumus ar citu apģērbu.

Piezīme:

-Parasti, var būt novirze 1-3cm uz manuālo mērījumu silikona produktus.

-Šis izstrādājums ir viegli krāsošana.Tāpēc, nav valkāt izbalējis apģērbu vai rotaslietas.Mākslīgo krāsvielu netiek atgriezta.

-Katrs izstrādājums ir roku darbs, ar daudzām procedūrām, ko mūsu mākslinieki, tāpēc tas ir neizbēgami, lai ir dažas sīkas atšķirības lielumu.Un mums ir 3-5 dienas, lai sagatavotu produkts pēc jūsu maksājumu.

-Atcerieties, uzmanīgi izlasiet instrukcijas pirms sākat lietot!

-Ja jums ir krievu,lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.

Oleg72gana782020-12-09
"Goods are accuracy as describe hold"
Leb Anast2021-02-10
"The item fits me not. The silicone case for the penis is wrongly placed, causing a kink in the urethra leads. That means, severe pain when pee. I had about 1/3 the case away, to reduce the somewhat. Next are the elastic bands much too long and the elastic to little strong. If the product attracts, looks it under dresses rather off, as if a man a link pad used, the the glieg bigger appear. It is very clearly under a skirt. Tight dresses can't be attracted, the buckle to wholesaler and all other than female appears. The pictures on the product page."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti