Kakla Joslas Ventilators Vējš 3 Ātrumu Fan Mini USB Lādējamu Bladeless Kakla Joslas Karājas LED Gaismas Portatīvie Kakla Ventilators, Rakstāmgalds, Kluss Birojs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ceil ventilators, bladeless galda ventilators, ventilators tabl, bambusa zobu suka, lampas kakla, īss karājas gaismas, portatīvo plānas ventilators, mazās bambusa galda, bladeless ventilators, usb, bambusa lampas.

    €4.54 €6.30
  • Ir Salokāms: No
  • type4: portatīvo karājas kakla ventilators
  • Type2: portatīvo kakla ventilators
  • type6: Karājas Kakla Ventilators
  • Type3: portatīvo karājas kakla ventilators, uzlādējams
  • Tehnika: Cirsts
  • Ventilators Seguma Materiāls: Plastmasas
  • Skaits Ventilators Ribas: 1
  • type1: portatīvo gaisa dzesētāja kakla ventilators
  • type5: 2020 jaunu portatīvo karājas kakla ventilators
  • Ventilators Ribas Materiāls: bambusa
  • Veids: kakla joslas ventilators

Kakla Joslas Ventilators Vējš 3 Ātrumu Fan Mini USB Lādējamu Bladeless Kakla Joslas Karājas LED Gaismas Portatīvie Kakla Ventilators, Rakstāmgalds, Kluss Birojs

Aizzīmju Punktiem:

1、brīvroku Ventilators: Sajūta, karsta?Jums ir nepieciešams, lai iet ārā, bet nav arī rokās, lai regulāri portatīvo ventilatoru?Kāpēc ne vienmēr palikt atdzist ar šo valkājamas kakla ventilators?Karājas dzesētāja ventilatoru ap kaklu un ņemt to visur.Viegls atdzist kaklarota ventilators netiks ievainots kaklā, un jūs varat pakārt to uz ilgu laiku.Ideāls, lai personas dzesēšanas darbojas pārgājieni, kempings biroja virtuves ceļo brīvā dabā.

2、3 Regulējami Ātrumi : Šī valkājamas neckband USB ventilators ir pieejams ar zema / vidēja / augsta ātruma līmeņos atbilstoši jūsu individuālajām vajadzībām.Pielāgot atbilstošu ventilatora apgriezienu skaitu, nospiežot barošanas pogu.Tā funkcijas dubultā galvas dizainu, un divi fani var 360° elastīga pagriezt, kas ļauj jums pielāgot labākais vēja virzienā.Say goodbye, lai karstā mirgo, svīšana, un skalošanu.

3、LED Zibens: Tas ir atjaunināts, zibens dzesēšanas ventilatoru.Tas ir trīs režīmi (septiņu krāsu gaismu,zila gaisma,bez gaismas), var ne tikai uzturēt jūs svaigas,bet arī var apgaismot, tas ir ļoti foršs naktī.

4、USB Lādējamu: nelielu personīgo ventilators ir saderīga ar lielāko daļu datori, klēpjdatori, portatīvie lādētāji un citas ierīces ar USB izejas. 2-8 stundas darba laiks ir atkarīgs no dažādiem transporta veidiem.

5、Zemu Trokšņa Konstrukcija: Izgatavota no videi draudzīga, ABS, šo ventilatoru personas ražot spēcīgāka, vienmērīgāku un klusāku vēja.Zems trokšņu pārnēsājamo mini ventilators nebūs traucēt jums.

Specifikācija:

Nosaukums: Bladeless Karājas Kakla Ventilators

Izmēri: aptuveni 260 * 65 * 42mm/10.24 * 2.56 * 1.65 jo

Akumulatora kapacitāte: 2000 mAh

Uzlādes laiks: aptuveni 2 stundas

Lietošanas laiks: zema vēja ātruma 6 stundas, liela vēja ātruma 3 stundas

Iepakojuma Saraksts:

1 X Kakla Ventilators

1 X Uzlādes Kabelis

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti