Oriģināls Par LG G3 mini Skaļrunis Skaļrunis Svilpe Zvaniķis Valdes Bezel Nomaiņa Rezerves Daļu Bezmaksas Piegāde + Izsekošanas NR.

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lg g3 pogu, lg g3 bungas, moto g3 skaļrunis, lg g3 3gb mātesplati, lg g3 otg kabelis, lg skaļrunis, moto g4 spēlēt skaļrunis, lg g3 pastiprinātājā, lg g3 mātesplati valde, lg g3 mobilo valde.

    €4.73 €5.19
  • Sastāvs: liels daudzums noliktavā
  • Tests: 100% visi pārbaudīti pa vienam
  • Zīmola Nosaukums: XX-ROBERTS
  • Modeļa Numurs: Par LG mini G3
  • Piegāde: Bezmaksas Piegāde
  • Preces nosaukums: Par LG mini G3
  • Saderīgu Zīmols: LG
  • Pieteikums: Par LG G3 mini Skaļrunis
  • Kvalitāte: Oriģināls augstas kvalitātes
  • Modelis: Par LG G3 mini Skaļrunis Svilpe
  • Dizains: BĀRS

Produkta Apraksts:

Oriģināls Par LG G3 mini Skaļrunis Skaļrunis Svilpe Zvaniķis Valdes Bezel Nomaiņa Rezerves Daļu Bezmaksas Piegāde Funkcijas: 1. Rezerves daļa par LG G3 mini 2. Nāk ar static soma un drošā iepakojumā 3. Liels daudzums krājumos 4. Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% strādā labi, 5. Piegāde pa 2~3 darba dienu laikā pēc apstiprinātu maksājumu, 6. Lielisku pēcpārdošanas pakalpojumu Saderīgs ar: par LG G3 mini Pakete ietver: 1 x par LG G3 mini Skaļrunis Svilpe Par Samaksu: 1. TIKAI akceptēt DARĪJUMA. (Ar Visa, MasterCard, Western Union, QIWI un pārskaitījumu caur banku). 2. Tas parasti ilgst 24 stundas maksājumu ierasties pārdevēja kontā.Banka var noraidīt maksājuma 24 stundas, tāpēc par biznesa drošību, mēs sākam sakārtot, lai pēc tam, kad maksājumu ierodas pilnīgi. 3. Dažu valstu muitas lūguma tarifu, pirms nosūta paketi, lai pircējam.Pircējs būtu informēts par savu muitas tarifu politiku, kā maksā pircējs.

AWarm Padomi:

Šis pasūtījums tiks nosūtīti veic Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.

Tas prasīs apmēram 15-60 dienas, dažreiz būs ātrāk, tomēr dažreiz būs nepieciešams ilgāks laiks.Piegādes datums nav nolemts par valsts un sezonas.Mēs nevaram kontrolēt.Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, lūdzu, izvēlieties relatīvais nosūtīšanas metodi, piemēram, HK Post Gaisa Pasts, DHL, utt.Jūs varat arī sazināties ar mums.

Par Atsauksmes:

* Mūsu veiksme ir atkarīga no mūsu klientu vēlmes.Tāpēc.jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Tāpēc, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu, gan pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar šo vienumu, kad jūs to saņem.Paldies par jūsu kindest sadarbību!

* Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un ļaujiet mums problēmu jūs satiku.Centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts risinājumu.

Noteikumi Un Nosacījumi:

* Mēs piedāvājam 180 dienām garantija.Ja prece ir bojāta.Lūdzu paziņot mums par to 3 dienu laikā gūt panākumus, piegāde.

* Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī.Lai pieteikties uz kompensāciju vai maiņas preces.Preci nav jābūt tur vispār.

* Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti