Jaunu Velosipēdu Skinsuit garām Piedurknēm Triatlona Brazīlijas Sieviešu Velosipēds Jumpsuit Trisuit Bodysuit viengabala Conjunto Vienotu Ciclismo Sacensības

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: triatlona trisuit, brazīlija jersey futbols, trisuit, triatlona, vīriešu velo vienotu, triatlon sievietēm, brooklin riteņbraukšana jersey, skinsuit aero riteņbraukšana, skinsuit, velosipēdu bodysuit.

    €33.99 €48.56
  • Rāvējslēdzēja Garums: Pilna
  • Bikses Materiāls: 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
  • Modeļa Numurs: triatlon viens gabals riteņbraukšana conjunto ciclismo ropa velo apģērbi
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: spelispos
  • Materiāls: aero likra materiāls
  • Sezona: Vasaras
  • Pārdošanas Metodes: Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
  • Svīteri Materiāls: 100% Poliesters
  • Veids: Džersija Komplekti
  • Piedurknes Izmēra: Garas Piedurknes
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Riteņbraukšana Jersey Pad Stils: GĒLA Elpo Pad

Mūsu Jersey, tika izveidota ar konkrētu īsumā: ir veiktspēju orientētu, stilīgs un ērts, bez milzīgas cenu tag.riteņbraukšana svīteri tiek ražotas pēc augstākajiem standartiem, un precēties ar unikālu dizainu ar augstu veiktspēju audumu un pielāgotu griezumu, kas der ikdienas varonis perfekti.

Uz Jersey ir šādas galvenās funkcijas:

Ilgāk, aero piedurknēm, ar veikls, ar lāzeru griezti beigām.Šīs uzmavas atbalsta jūsu muskuļus un palikt nodot visas dienas garumā, bez ierobežojumu.Viņi jums pro izskatu bez costing jums pro algas.

Ūdens izturīgs zipped 4 kabatas.Papildus standarta 3 pastiprinātas aizmugurējās kabatas, katru jersey ir zipped ceturto kabatas ar ūdens izturīgs iekšējā odere.Ideāls, lai uzturētu jūsu telefonu un mantu drošību no dušas un sviedriem.Bet jums jāmaksā papildu maksas.

Pilna garuma YKK cam-lock rāvējslēdzēju.Jums ir tikai paziņojums, zip, ja tas ir slikti.Mēs izmantojam rāvējslēdzēji tikai no YKK, pasaules līderis zip tehnoloģijas.Tie atveras un aizveras viegli, un nofiksētu tikai ar vienu roku nepieciešama.

Izgriezums, rāvējslēdzēja aizsargs.Nav svarīgi, cik liels zip ir, ja tas rubs pret kaklu, visas dienas garumā, tas ir kaitinošas!Neliels zip garāžu pie kakla katru jersey novērš saskari ar ādu.

Siltuma kakla iezīmes.Neviens negrib raupjš kakla etiķetes tāpēc mēs izmantot vienotās siltuma nodošanu, nevis piešūta-etiķetēm.Nekas, lai stick vai kairināt.

4 way stiept auduma.UV aizsargātu materiālu, kas veido kodolu jersey ir konstruēts, lai nodrošinātu optimālu ventilāciju un super ātri, ātri žāvēšanas.Tas ir four-way stretch nozīmē, ka tā pārvietojas ar savu ķermeni, un ir īpaši ērti visas dienas garumā.

Sporta fit.Uz svīteri ir aero ietilptu, neatkarīgi no jūsu izmērs vai ķermeņa formu.Tās nav ādas-uzvalki, bet tie ir pielāgoti sagriež, atbalstīšana veiktspēju neatkarīgi no jūsu stila braukšana.

Informācija:

Sublimēts itālijas Primo audums nodrošina ļoti labas mitruma vadība, komfortu un izturību

TMF multi-blīvums zamšādas, ar oglekļa auduma tehnoloģija tālsatiksmes komfortu

Acs augšējā ventilācijas

Ekskluzīvu itālijas gripper nodrošina elpojošs, droša, saspiešanas, lai saglabātu kāju vīles vietā

Flatlock šuves konstrukcija nodrošina nākamo-lai-ādas komfortu un samazina berzi

UPF 50+ aizsardzība pret sauli

9" (22,9 cm) inseam

Audums:

Struktūra:80%Poliamīds/20%Elastāns,200gm2 Malā:80%Poliesters/20%Elastāns,240gm2

Acs: 94% Poliesters / 6% Elastāns, 90gm2

Kalnu kaza:

1. 65/4mm

Atmiņas Elastīgu putu

100% Poliesters

2. 80/6mm

Atmiņas putu Ietekme

100% Poliesters

*Anti-vibrācijas īpašības

3. 120/5mm

Papildus Liela Ietekme Putas

100% Poliesters

* * * * Nodrošina trieciena absorbcija

un vieglumu, tajā pašā laikā

4. Pamatni

40/4mm

Atvērto Šūnu putu

100% Poliesters + Elastīga Džersija 100% pes

>> Paziņojums

1. Lūdzu, saprast, vai izmērs ir tādu vienību, kuras ir piemērotas, lai jūs to iegādāties, lai neradītu nevajadzīgus pārpratumus, pēc tam, kad saņemts preču.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā Parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.Paldies!

3. Salīdzināt sīki izmēri ar jums,lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies (Visu mērījumu n cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

>> Norēķinu

1. Labākais veids ir tiešs tiešsaistes maksājumu,jūs varat izvēlēties pats.Ja jūs vēlaties, citi maksājumu termiņiem, lūdzu, dariet mums konw, kad pirms jūs kārtībā.

2. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

>> Piegāde

1.Mēs bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts,sasniegt lielākajā daļā valstu robežās 15-20 darba dienas.

2.Mēs nosūtīsim preces 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

3.Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "sample" viegli muitošanas un mazāk maksas.

1.Āzijas valstīs: 5-10 dienās

2.Austrālijas valsts: 5-10 dienas

3.Eiropas valstīm: 10-15 dienas,

4.Ziemeļamerikas valstīm: 10-15 dienas

5.Dienvidamerikas valstīm: 15-20 dienas,

6.Āfrikas valstīs: 20-30 dienas.

>> Atgriezties un Garantijas

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 48 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

Luganskaya Kristi2020-09-30
"Measures do not match the table stated, bought 2 uniforms 1 defective and with the lining inverted, sent message but the seller not read."
Changminhuang2020-09-30
"Came integrate, but concerning small table measures…"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti