45x45cm Veļa Kokvilnas Spilvendrāna Ziemassvētku rotājumi Dīvāna Spilvens, Spilvenu Pārvalki Mājas Dekori Ziemassvētku Ornaments Jaunā Gada Dāvanu 2021

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, christma spilvens, kustuv spilvena segums, rozā izkārnījumos, kleita trešdiena:, uzstādiet stūra dīvānu pārvalki, spilvens gadījumā 40x40cm dot, Ir 2021. wed kleita, logo spilvena segums, gadījumā spilvens.

    €3.12 €6.24
  • Veids: Spilvendrāna
  • Materiāls: Citi
  • Izmantošana: Mājas
  • Zīmola Nosaukums: Aotu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Iezīme: Eco-Friendly

Funkcijas:

1.Unikālais dizains:viena puse no tiem ir individuāli uzdrukāts colorfast printings.Otra puse ir tukša, kas nodrošina jūs ar iespēju DIY. 2.Mīksta un izturīga:Izgatavoti no augstas kvalitātes veļu, ērts, mīksts un izturīgs.Turklāt tās novērš no pilling.Jūs varat mazgāt tos ar veļas mazgājamo mašīnu. 3.Īpaša konstrukcija: Šis spilvens gadījumā ir paredzēts ar radošo modeli, sniedzot cilvēkiem dabiskas un ērtas izjūtas.

Apraksts:

Tas ir mūsdienu ģeometriskā Kokvilnas veļu, spilvenu pārvalki.Izgatavoti no auduma ar perfektu dabas bioloģiskās kokvilnas, kas spēj dakts prom sviedriem un mitrumu, novērst pret izaugsmi vai vākšana putekļu ērcītes, alergēniem, baktērijām.

Specifikācijas:

Izmērs:45*45cm Materiāls: Lins, kokvilnas Postenis Svars: 295 g

Paketē Iekļauts:

4*spilvendrāna

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti