2 in1 Spilgti USB Led Velosipēda Gaismu, Nakts Gaismu w/ Ragu Ūdensizturīgs Velosipēdu Zvaniņu Lukturu Uzlādējams Lukturu Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: keramikas komplekts matcha, foršs kāzu dāvanas, oglekļa toyota puses, gadījumos, anime nagito, kamera sieviešu gredzens, oglekļa torquimetro, chanels matus uzacīm, chickaboo apģērbi, melns izmēra krekli.

    €2.53 €4.68
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Montāžas Izvietojumu: stūres
  • Sertifikācija: CE
  • Modeļa Numurs: Velosipēda lukturu nakts gaisma
  • Strāvas Padeve: Akumulators

Apraksts:

Velosipēda priekšējais gaismas un ragi, 2 in 1 dizains,raga, varētu raidīt brīdinājuma skaņu, līdz 120dB, ilgtermi nospiediet pogu skaņas signāla, tas tiks mainīt uz citu skaņu, ir 2 skaņas, lai izvēlēties no.ideāls nakts pārgājiens (outdoor).

Šo velosipēdu gaisma ir micro USB uzlādējams, bulid-in 1200mAh litija batterym, Kad pilnībā uzlādēts, tas var strādāt par daudzām stundām augsta mode.To var izmantot arī kā avārijas lukturīti.

Maksimālo spilgtumu līdz 250 lm, tas noteikti padarīs jūsu klātbūtne zināms, uz ceļa laikā, vakara stundās vai dodas.Augsta / Vidējā / Strobe Gaismas Režīmā.atbilstu dažādām vajadzībām par dažādiem ceļu.

120dB ragu skaņas var ieslēgt brīvi, kas ir ļoti noderīga, lai aizsargātu savu drošību uz ceļa.

Ūdens izturīgs reitingu, lai aizsargātu pret ūdens šļakatām no jebkura leņķa,1200mah litija baterijas, 250 lm, nāk ar ragu pogas un priekšējo lukturu tie USB Uzlādes Kabelis, Viegli uzstādīt un lietot, bez instrumentu nepieciešamības.

Specifikācija:

Materiāls: ABS + elektroniskie sastāvdaļas

Izmērs: apm. 10.2x5.1cm/4.02x2.01inch.

Svars: 83G

Lm: 250

Gaismas Lodītes: XPG

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Velosipēdu Lukturu

1 x USB Uzlādes Kabelis

1 Gabals Kaklasaiti

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti