Sieviešu Sexy Lady Rozā Spalvu Sleepwear Kāzu Apģērbs, Apģērba Līgavas Peldmētelis Milzīgais Naktskrekls Pasūtījuma Izgatavotu Tērpu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zīda spalvu pidžamas, spalvu apdari milzīgais mantija, līgavas tērpu, spalvu apmetni, dzimšanas diena drēbes, qianxiu, spalvu garo apmetni, sieviešu drēbes, māja drēbes sievietēm, sieviete drēbes spalvu.

    €94.53
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Pasūtījuma Izgatavotu
  • Zīmola Nosaukums: NCDIMS
  • Materiāls: ZĪDA
  • Vienuma Tips: Līgavas Wraps
  • Technics: Plain Krāsoti

Sieviešu Sexy Lady Rozā Spalvu Sleepwear Kāzu Apģērbs, Apģērba Līgavas Peldmētelis Milzīgais Naktskrekls Pasūtījuma izgatavotu Tērpu Kuģniecības Mēs kuģis no preces EMS .UPS.DHL.FEDEX .TNT visiem pasaulē ir 4-9 darba dienu laikā.Atsauksmi Visas barības atpakaļ būtu jāveic pēc tam, kad esat saņēmis un apmierināts ar jūsu preces!Ja ir kāda problēma,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Mums nav jāpieņem jebkāds izvietojot negatīvas atsauksmes !!!Atgriešanās Politiku, Mēs ceram, ka jums būs 100% apmierināts ar savu pirkumu, bet, ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai ātri un gandarījumu risinājumu. .Atgriešana/apmaiņa ir pieejama, ja ir kleitas, kas ir bojāts, nepareizi vai ir vērojami trūkumi.Visiem pirkumiem, kas ir jāatdod atpakaļ vai apmainīt 30 dienās pēc saņemšanas priekšmetus un pavisam jaunu stāvokli, kā jūs to saņēmusi. .Pirms jūs nosūtīt savu preci mums atpakaļ, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos adresi un kopā ar savu atgriezās postenī -- izstrādājuma kods, konta ID un atgriešanās iemesls/exchange. .Pircējam ir nepieciešams rūpēties atdošanas un ļaujiet man zināt, kad jūs atgrieztos. .Kleitas, kas ir nodilis, mainīti (jābūt nav dūmu smaržu, bez kosmētikas plankumiem, nav izmaiņu) vai pielāgotus kleitas nevar tikt atpakaļ vai apmainīt.Pārliecinieties, lai pievienotu mani, lai jūsu favorites sarakstā!

Allenih822021-01-04
"The quality of the fabric of feathers and seams is very good and the seller very arranging! Pr against I wore it once and one of the buttons has already taken off..."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti