2gab Nav viltus L96 L96-M33 GPS modulis GNSS Antena Multi-GNSS motora GPS, GLONASS, Galileo un QZSS Jaunu un Oriģinālais

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: automātiskā pārsūtīšana, m73 wifi, mb01, gps rtk, lorawan sensors, rm500q, gnss antena, gps qzss, gnss rtk, nb iot moduļi.

    €9.96 €11.19
  • Solījums 100% Jauns Un Oriģinālais : Nav fake
  • Multi-GNSS dzinējs: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo (RLM atbalstīts) un QZSS
  • Modeļa Numurs: l96
  • Iepakojums: SMD Tips
  • Visu daļu skaits: L96-M33

Ārējās LTE Antena

Ārējā GSM Antena

Iekšējā 4G 3G, 2G Antenas

GPS Antena

2.4 G 5.8 G Antena

LTE Combo GPS Antena

Lora Antena

Pagarinātāja Vads

Pārsūtīšanas Adapteri

SIM Kartes Slots

U. FL SMA Savienotājs

NGFF M. 2 Moduļu Piederumi

L96 ir vienlaicīga vairāku-GNSS uztvērēju modulis ar iebūvētu čipu antena.Ar 33 izsekošanas kanālus, 99 iegādes kanāli un 210 PRN kanālus, L96 atbalsta vienlaicīgu saņemšanu, līdz trīs GNSS sistēmu (GPS+GLONASS+Galileo).Iebūvēts LNA nodrošina modulis ar labāku veiktspēju saskaņā vājš signāls jomās.Iebūvētā mikroshēma antenas samazina kopējo lielumu, klientu iesniegumu.Lai apmierinātu dažādās piemērošanas prasības, L96 arī nodrošina ārējo antenu interfeisu.

Salīdzinot ar, izmantojot tikai GPS, kas ļauj vairākiem GNSS sistēmām, kas parasti palielina skaitu redzamiem satelītiem, kas samazina laiku, līdz pirmā noteikt un palielina pozicionēšanas precizitāti, jo īpaši, ja braukšanas aptuvenu pilsētas vidē.

Apvienojot uzlabotas AGPS sauc VIEGLI™ (Iegulti Assist System) un pierādīts AlwaysLocate™ tehnoloģiju, L96 pilnībā atbilst rūpniecības standarts un nodrošina ievērojami samazināts TTFF un ultra-zemu enerģijas patēriņu.VIEGLI™ tehnoloģija, kas ļauj L96 aprēķināt un prognozēt to orbītas automātiski, izmantojot ephemeris dati (līdz 3 dienām), kas saglabāti iekšējā flash atmiņa, tāpēc moduli var noteikt nostāju, kas ātri pat pie zema signāla līmeni un nodrošinātu zemu enerģijas patēriņu.Ar AlwaysLocate™ tehnoloģiju, L96 var adaptively pielāgot ON/OFF laiku, lai panāktu līdzsvaru starp pozicionēšanas precizitāte un elektroenerģijas patēriņu, saskaņā ar vides aizsardzības un dinamiskās nosacījumiem.

Tās super darbības padara L96 ideāli piemērots automobiļu, rūpniecības un plaša patēriņa lietošanai.Ļoti zems elektroenerģijas patēriņš padara to vieglāk tikt piemērota spēka jutīgu ierīču, jo īpaši pārnēsājamiem lietojumiem.

Galvenās Priekšrocības

● Ultra-kompakts izmērs: 14.0 mm x 9.6 mm x 2.0 mm

● Multi-GNSS motora GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo (RLM atbalstīts) un QZSS

● Iestrādāta, universāli un platjoslas antena

● Iebūvēts LNA labāk jutība

● Dual REDZĒJU filtri par labāku trokšņu slāpēšanu

● Atbalsts VIEGLI™ un EPO papildu AGPS tehnoloģiju nav nepieciešams no jebkādas ārējas atmiņas

● AlwaysLocate™, inteliģenta algoritma, enerģijas taupīšanas nolūkos

● Ultra zemas izsekošanas jaudas patēriņš: 20 ma

● LOCUS, iegultās žurnāls taupīšanas funkcijas bez nepieciešamības uzņēmēja vai jebkura ārējo zibspuldzi

● Atbalsts DGPS/SBAS (WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)

● Liels anti-traucēšanas veiktspēju, pateicoties multi-signāls, aktīvā iejaukšanās canceller

● Gaisa balonu režīmā, liels augstums līdz 80 km

● PPS VS.NMEA var izmantot laika pakalpojumu

● LLP/geo-žogs/bloķēšanas atklāšana/odometra funkcijas

● Atbalsts SDK komandu, lai pielāgotos iestatījumus

Mēs varam piegādāt visas sērijas Quectel GNSS Modulis,tikai pārbaudīt mūsu veikalā, ja jums ir nepieciešams cits modelis.

L96*2gab

1. Mēs varam nosūtīt uz visas pasaules.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 7-30 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienas ar Express, piemēram, DHL, UPS, FEDEX EMS TNT un tā tālāk.

4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot

Mēs Sogood Bezvadu Risinājums ir ļoti daudz fondu, lai atbalstītu savu masu prodution.

Tā vienkārši nedrīkst aizmirst, atgriezties pie mums, ja paraugi konkurences jums.

Labāko apkalpošanu un Konkurētspējīgu cenu, kas neļaus jums leju!

Molochko M2020-11-30
"Works like an original one. I compare with the samples of the office. Dealer in the Russian Federation satron. Looks like one mom gave birth."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti