Skull & Co. GripCase Aizsardzības Lietu Vāku Apvalks ar Maināmiem Rokturiem Nintendo Slēdzis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galvaskausa dekoru, ādas slēdzis, akumulatora e58, fons dzimšanas dienas svinības, rcm jig nintendo slēdzis, gadījumā, iphon, gadījumā, ja slēdzis, prieks con nintendo slēdzis, NINTENDO SLĒDZIS, gadījumā, nintendo slēdzis.

    €16.22 €19.08
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Zīmola Nosaukums: Skull & Co.
  • Modeļa Numurs: GripCase
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo

Ideāls Aizsardzības Gadījumā, Dalībniekiem, Kuri dod Priekšroku SLĒDZIS Rokas Režīmā

3 pāri maināmas rokturi, lai ietilptu visas rokas izmēriem un nodrošināt spēlētājus ar ērtu apstrādi, lai novērstu karpālā kanāla.Doks Draudzīgs: Nav nepieciešams noņemt GripCase, kad doka jūsu SLĒDZI. ** * Dažas oficiālais doki ir stingrāka/sameties no karstuma, kas var ietekmēt šo funkciju.Paplašinātajā ZL/ZR izraisa nodrošināt labāku kontroli.Izgatavots no mīksta TPU materiāla, kas nodrošina stabilu aizsardzību, viegli uzstādīt un noņemt.Ar Maxcarry Gadījumā un GripCase var iegādāties kā komplektu.Ar GripCase Iekļauts: 1x GripCase Ķermeņa 1x pāris SnapGrip 1x pāris TriggerGrip 1x pāris PlusGrip

Pantherfoxie2020-11-19
"It came in 8 days to Moscow very well made compared to other covers of the same price a little bit crumpled but not very pleased. It may seem that the handles are rubber but it's not so they are from very good plastic"
Guseinzade Milka2021-01-24
"And the original gripcase skull & Co. arrived super fast with less than 15 days!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti