3 Slots 5 Slota Ātri Atbrīvot Atvienojiet QR QD 1/2" COLLU Mini Stāvvadu Bloka darbības Joma Mount QD Cam Svira 20MM Picatinny Rail+Uzgriežņu atslēgas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: uguns vilks darbības joma, pcie stāvvada, mount stāvvada, aizsardzības picatinny, qd linga grozāmos, picatinni sliedes, mont pildspalvu, qd linga, barska darbības joma gredzeni, eotech red dot.

    €2.67 €7.63
  • Nē. slots: 3 slots, 5 slots jūsu izvēles
  • Rokasgrāmata Garums: Citi
  • Nosaukums: QR darbības Joma Mount
  • Rokasgrāmata Tips: Audēja
  • Modeļa Numurs: QR darbības Joma Mount
  • Materiāls: Alumīnija
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzelzceļa: 20mm
  • Iezīme: Quick Release
  • Zīmola Nosaukums: MIZUGIWA
  • krāsa: melns

3 Slots 5 Slota Ātri Atbrīvot Atvienojiet QR QD 1/2" COLLU Mini Stāvvadu Bloka darbības Joma Mount QD Cam Svira 20MM Picatinny Rail+Uzgriežņu atslēgas

3Slots Mount

5Slots Mount t

Apraksts: 3 sloti darbības joma mount Garums: 40mm (1.57 collas) Svars (neto):50g (1.76 un kas ietver labojumus unce), Augstums (no apakšas uz augšu): 20mm (0.78 collu) Ietilptu jebkurā 20mm Picatinny Weaver Top 3 picatinny slots 5 slots darbības joma mount Sliedes Tips :Fit jebkuru 20mm weaver/picatinny bāzes Augstums :1/2" (21MM) (no centra gredzenu uz leju) garums:60MM Ātri Atraut iezīme, kas padara uzstādīšanu un noņemšanu ātri un viegli.Paketē Iekļauts: 1 x Taktiskās 1/2" Weaver/Picatinny Rail Stāvvadu 1 x seškanti Sūtījumu un Maksājumu:

1)Pls atstāt mani uz pareizo adresi!Mēs neesam atbildīgi par paketi, kas atgriežas, jo pircēja problēmu (piemēram, tiek no mājas, nepareiza, adrese, utt.)

Ķīna Post, parasti ilgst 2-3 nedēļas, mums nav atbildīgs par izsekošanas un, lūdzu, pozitīvi, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja jums nav saņemt.Mums nav atbildīgs par zaudēt, vai tā uzskaites ierakstus, Ķīna Post.

Ja u vēlaties izvēlēties drošāku un ātrāku veidu, piemēram, EMS, Lūdzu, Jāmaksā papildu maksa.EMS parasti ilgst 5-7 darba dienas ar pilnu dokumentāciju.

2)mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos piegādes laikā, tai skaitā, bet ne tikai uz muitas pastmarkas pārbaudes,strike force majeure utt.

3)Kā pircējs,tas ir jūsu pienākums maksāt nodokli, ja jūs veicat pasūtījumu no ārzemēm,mūsu cena nav iekļauta ar nodokli,PVN,vai citu rīkoties maksas.

Noteikumi:

1. Lūdzu, paziņojiet mums 15 dienu laikā (saskaņā ar nosūtīšanas datumu).

2. Atgriešanās posteņiem JĀBŪT ir ORIĢINĀLAJĀ iepakojumā un aksesuāri.

3. Atdošanas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas atgriešanās objektus.

4. Returne/exhange sūtījumu kvalitāti, mēs sniegs bezmaksas pēc servisa apkopes kvalitātes problēmu preces(kompensācijas vai apmaiņu jaunu sūtījumu).

Gangsta 342021-01-22
"very fast shipment..thanks!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti