18650 akumulatora turētājs 7S power bank litija akumulators līdzsvaru Blutooth 20A 40A 60Aebike elektriskā automašīna, velosipēdu 18650 akumulatora kaste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 18650 jauda sienas, tīra blutooth automašīnas adapteris, portatīvo līdzsvara velosipēds, 18650 līdzsvaru stāvēt, 18650 turētājs, 18650 gredzens, ādas akumulatora kaste, ātrais starteris, heltec lora, powered akumulatoru banka.

    €8.40
  • Zīmola Nosaukums: Heltec Automatizācija
  • Modeļa Numurs: 7S power bank litija akumulators
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Produkta apraksts

Mūsu atjaunināts jauda sienu sistēmas nāk ar savu aizsardzības padome, kas ietaupa izmaksas un samazina grūtības izmantot.Tas ir ļoti praktisks.Ostas atrašanās vieta par šo produktu, ir pats par veco versiju, tāpēc pat tad klientiem, kuri jau nopirka to var nemanāmi tos kaudze.Vēlāk, mēs pievienot sprieguma regulēšanas modulis, solar impulse atbrīvojot modulis, nakts gaisma, ventilators, multi-funkcijas moduļa un tā tālāk, kas var tikt uzklāts ar akumulatoru lodziņā un aizsardzības plāksne.

Jautājumi, kam nepieciešama uzmanība

1. Ar 7S prasa 29.4 v lādētājs. 2. Nelietojiet to uz metāla galda, jāpievērš uzmanība siltumizolācijas un nav īssavienojumu. 3. Uzlādes strāva katrai slāni, nav ieteicams pārsniegt 2a, pretējā gadījumā akumulatoru var radīt karstuma (piemēram, ja tur ir tikai viens slānis, izvēlēties 2a lādētāju, un, ja ir divi slāņi, izvēlēties 4a lādētāju). 4. Apskatīt plates ar akumulatoru orientāciju,un visas baterijas nevar būt izvietotas tādā pašā orientācijā. 5. Nav savienojiet strāvas padeves ar nepareizu pozitīvo un negatīvo, ir pazīmes, kas liecina par plates, pievērst uzmanību, novērošanas. 6. Produkta vienas plates iespēju, izņemot akumulatoru foto. 7. Saraksta cena ir cena par plates vai akumulatoru

Sakarā ar neizpratni par šo produktu, tas ir konkrēti norādīts, ka rīkojums ir zināms, kā šādi:

1. Akumulatoru virzienā visu akumulatoru gadījumos, kas attiecas uz PCB kuģa. 2. Produkts ir tikai plates, nesatur bateriju, akumulatoru kastes un BMS ir jāpērk atsevišķi 3. Ja to izmanto kā multi-layer akumulatoru staciju, izvēlieties gabals ar aizsardzības plāksni, un atlicis nav aizsardzības plāksne.Aizsardzības plāksne var nodrošināt līdzsvaru izlīdzināšanas funkcijas, visu daudzslāņu akumulatora gadījumā, negaidot, lai pievienotu aizsardzības plāksne katru slāni.

7S 20A ar Bluetooth

Jaudas displeju

Sīkāk

Accessoies

Lovethelosttears2021-01-27
"Good Goods. I have not checked yet for performance."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti