250pcs/daudz 20mm Sous Vide Izolācijas Atkārtoti Ūdens Bumbiņas ar Žāvēšanas Soma Virtuve, ēdienu Gatavošanas Rīki, Mājas Virtuve Garget

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cam skoda, paku, biroja daudz, meitene koferis, kitty gatavošanas rīki komplekts, kaķis havaju krekls, pūķiem daudz, koka cepšanas rīku komplekts, miglas ekrāns, virši mcnamara cosplay.

    €17.16 €20.93
  • Modeļa Numurs: Izolācijas Bumbu
  • Gabalu skaits: >10
  • Sertifikācija: CIQ
  • Zīmola Nosaukums: waasoscon
  • Materiāls: Citi
  • Iezīme: Eco-Friendly

250pcs/daudz 20mm Sous Vide Izolācijas Atkārtoti Ūdens Bumbiņas ar Žāvēšanas Soma Virtuve, ēdienu Gatavošanas Rīki, Mājas Virtuve Garget

Produkta Iespējas: 1. palīdz novērst siltuma zudumu, mazāku enerģijas zudumu gatavošanas laikā, droši 225°F. Gatavot stundas, nepievienojot ūdeni

2. Ne vairāk pusnakts ūdens līmeņa trauksmes-Šie sous vide bumbiņas ļauj jums gatavot ūdens stundām bez uzpildīšanas.Sakarā ar virsmas iedarbības starp ūdens un gaisa, ūdens diez vai iztvaiko laikā gatavošanas procesā.

3. Ne vairāk vāki-Darbojas kā vāku, lai samazinātu briesmas no šļakatām, bet ļauj viegli piekļūt saturam no visas formas un izmēriem.Saderīgs ar Anova, Nomiku, Gourmia, Sansaire, PolyScience Sous Vide Kontrolieris un citi profesionāli sous vide plītis.

4. Iesaiņotas praktiskā acs soma-atvieglo žāvēšanas procesu pēc tam, izmantojot un vienkāršai uzglabāšanai.Jūs varētu likt visus bumbiņas maisā un karājas soma, tajā jebkur.

5. No 1 galonu tvertnes 5 gallon tvertne, jūsu sous vide ūdens bumbas drīkst segt ūdens no stūra uz stūri ar 1 vai 2 slāņi, lai uzturētu siltumu ap savu pārtiku.

Produkta Parametri:

Materiāls: pp

Izmērs: diametrs bumbu par 20mm/0.79 gadā

Iepakojuma Saraksts :

250pcs * Izolācijas Atkārtoti Ūdens Bumba

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti