Pašlīmējošas Putu Logu, Durvju Blīvējuma Zīmogs Sloksnes Vispārējo Trokšņa Izolācija Weatherstrip Blīvējuma Gumijas Lentes Apdare Auto Gumijas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: durvju aizbāzni, lai, paraksts logu plēves, izdzēst, paklāju durvis, durvju pārsegu, tirdzniecības akustiskās putas, acoust putas, kora kleita, doormat āra, durvju zīmogs.

    €4.80 €7.37
  • Blīvums: Durvis blīve
  • Modeļa Numurs: logu blīve
  • Sertifikācija: CE
  • Izmērs: 1m
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Blīvējuma Sloksnes
  • Materiāls: Pašlīmējošas Putas

Galvenās Iezīmes ✔energoefektīvu & Trokšņa Samazināšana!Aukstā gaisa paliek ārā un siltuma paliek. ✔Pašlīmējošas Zīmogs Putas!Viegli sagriež un viegli uzstādīt, nav nepieciešams, citus rīkus; Piemērots logi vai durvis. ✔Augstākās kvalitātes!EPDM putas, tas weatherstripping ir anti-korozijas, nav toksisks, Pats gludu iekšpusi un ārpusi, Lielisku Elastību, Augstu Izturību. ✔Stipru līmlenti!Ar weatherstripping durvju un logu izmantot spēcīgu līmi pamatni, stick stingri, dot savu durvju un logu ilgu laiku aizsardzību.Lietošanas Scenāriji, To var izmantot, lai novērstu vēja, putekļu, skaņas, kukaiņi, aukstums.Plaši izmanto dažādas bīdāmo logu, bīdāmās durvis, drošības durvis, garderobes durvis, utt.Samazināt jūsu durvīm un logiem kaitējumu efektīvi.

Specifikācijas Materiāls: Putuplasta līsti.Svars: 20g/m.Garums: 5m,10m.Izmērs:

Komplektā Ietilpst 1 x pašlīmējošas Putu Logu Blīvēšanas Lentes.Piezīme Sakarā ar citu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.

Steve Bodine2020-12-16
"everything is fine a little creased..... thank you very much...."
Pantkamal12192021-02-02
"I think it's okay. Not yet glued"
Hoodcrystal2021-02-10
"Wtfck i have received 20 times 1 meter? It says 5 m so i orderee 4 rolls and now i have 20 pieces of crap of 1 meter"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti