Bezmaksas piegāde Massageador Burvju Nūjiņu Rokas Masieris Vibrējošais Masāžas Pilna Ķermeņa Hitachi Mehānisko Ātruma kāju masieris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hitachi rotora, hitachi zizli vibrators, 12v kāju slēdzis, signstek augstas frekvences nūjiņu, vibrolegs elektrisko kāju masieris, auss trimer, Nūjiņu, enkura rotora, akumulatora hitachi, hitachi nūjiņu.

    €13.35 €19.94
  • Barošanas Avots: elektriskā
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Bezmaksas piegāde Burvju Nūjiņu Rokas Masieris Vibrējošais Masāžas Pilna Ķermeņa Hitachi Motora Ātrums

Produkta Apraksts

Specifikācijas: - Modeļa Numurs: HV-260 - 110/120 Volti Tikai.Nav baterijas.Bez maksas. - 3 Pozīcijas Augsta/Izslēgts/Zema Slēdzis ir Vienmēr Īkšķus Sasniegt. - Diviem Ātrumiem: High - 6,000/Low - 5,000 Vibrācijām Minūtē - Izmēri: Apm. 12" (Garums), 2 1/4" (Vadītājs Diametrs) - Vadu Garums: 6 Kāju Svars:380g Iepakojumā Saturs: 1xHV-260 Massager Burvju Nūjiņa rada sabiedrība, spēcīga, masāžas vibrācijas, izmantojot savu firmu, gluda, tenisa bumbiņu izmēra vadītājs.Tas ir divas, kas atbilst frekvences: I) 5000 un II) 6,000 vibrācijām minūtē.Drošības, nekad rīkoties ar Magic Wand massager ar vadu, un nekad nemērciet to ūdenī vai lietot to vannā vai dušā.Arī, nelietojiet to vairāk nekā 25 minūtes, neizslēdzot to off, lai atdzist 30 minūtes pirms mainīt to atpakaļ.Magic Wand massager nāk ar 1 gadu kvalitātes garantija.Katrs produkts ir testēts pirms nosūtītas, ifyou ' ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Pārliecinieties, lai pievienotu mani, lai jūsu favorites sarakstu!Piezīme:Tā ir manuāla mērīšana, var būt 1-2cm kļūdas.Pirms pasūtīšanas,lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu suns ir piemērots šāda izmēra ,tas ir ļoti svarīgi.paldies!

Natalyamandar2021-02-02
"No original, loud ,contact failure low quality "
Shadow 362021-01-16
"пришло очень быстро всё работает в деле пока не пробовали продавцу большое спасибо"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti