Naruto_Sharinga No Uchiha Itachi Iespiesti Gobelēni Sienas Karājas Pielāgota Sienu Apdare Gobelēns Pludmales Paklājiņš Mājas Mākslas Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: persiku dvieli, peles paliktņa augstas naruto, klēts durvju dekors, suns putas, lācis gobelēns, suņu roze, peles paliktņa naruto sarkana, pielāgotas peles paliktņa naruto, muse pad naruto, žakarda gobelēns.

    €16.23 €20.28
  • Technics: Neausts
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Stils: Mūsdienu
  • Modelis Tips: skatuvisks
  • Forma: Taisnstūra
  • raksts: IESPIESTS

Apraksts:

Mūsu gobelēns ir izgatavots no augstas kvalitātes elastīga poliestera,kas dod iespēju gan labs drukas un komfortablu tekstūru.Tikmēr mēs veikt importēto&eco-draudzīga tinte uz drukāt,jums nav piesārņojuma&veselīgā vidē .

Funkcijas:

1.Izmērs 150cm(platums) X 130cm(augstums) , 200cm(platums) X 150cm(augstums) ir pieejami.T šeit ir pielaide 2 līdz 3 CM .

2.Izgatavots no microfiber elastīgu poliestera,bez formaldehīda.

3.Simtiem modeļiem ir pieejama,nav kopīgu dizainu,kas padarīs jūsu istabu unikālu un personību.

4.Sabiezēt materiālu,materiālu svara ir līdz 140g/m2.Tirgū,lielākā daļa piegādātāju ņemt materiālu, kas 110-120 g /m2.Bez šaubām,mūsu sabiezēt materiāli būs izturīgāks.

5.Daudzfunkcionāla ,s uitable home decoration,Pludmales paklājiņš,Piknika mat,Griestu Vāks ,gultas Pārklājs, vai Segas,Mēbeles Vāciņu,utt.

Piezīme:

Tas ir pielāgots produkts,tāpēc pēc iespiešanas,tā var parādīties tieši tā, kā redzams uz foto.Krāsu atšķirība nevar izvairīties,ceru, ka jūs varētu saprast un pieņemt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti