Pērle Piena Tējas Tase Gudrs Spilvenu Nap Spilvenu Meitene Sirds Dāvanu Plīša Rotaļlieta Spilvenu Biroja Gultā Gulēšanas Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: burbuļu tēja spilvens, boba, plīša, spilvenu sirds, Spilvenu, mha plushie, vīrieši saldūdens pērli, burbulis tējas tase atkārtoti, spilvena kawaii, cool cute spilvens.

    €3.11 €4.80
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MezoJaoie
  • Tēma: Dzīvnieki & Dabu
  • Uzpildes: PP Kokvilnas
  • Vecums: 8~13 Gadi
  • Augstums: 31cm-50cm
  • Modeļa Numurs: Plushie uzlietas Boba burbulis piena tējas spilvens plīša rotaļlietas

Aizzīmju Punktiem:

1、Izvēles Izmēriem: Tas ir unikāls piena tējas plīša rotaļlieta iezīmes 2 izvēles izmēru, tostarp 25CM/9.84 un 55CM/21.65 gadā(aptuveni).

2、Izstrādāts Rotaļlietas: Šis plīša rotaļlieta iezīmes precīzās šūšanas tehnoloģija, soft spandex auduma un augstas 3D elastīgs kokvilnas.

3、Gudrs Pildījumu Rotaļlietas: Šis plīša rotaļlieta iezīmes burbulis tējas forma, cute maz acīm un muti.Elektronisko izšūšanas procesu padara to vairāk delikāts, padarot gudrs izteiciens vairāk spilgts.

4、Lieliska Dāvana: Tas plīša rotaļlieta ir liels plīša rotaļlietas.Tas ir gudrs dāvanu bērniem, meitenēm, zēniem, draugiem uz dzimšanas dienām, Bērnu Diena, Halloween, Pateicības, Valentīna Diena, Ziemassvētki, u.c.

5、Plašu Pieteikumi: Šī bubble tea plīša rotaļlieta var izmantot kā rotaļlietu, spilvenu un interjera dekorēšana.Tas ir piemērots guļamistaba, viesistaba, mājas, biroja un jebkurā vietā, kas jums patīk.Tas sniegs jums relaksējošu brīdis, un arī palīdzēt jums uzlabot jūsu tuvinieku, piemēram, draugi, cienītāji un ģimenes.

Funkcijas:

Izgatavots no PP kokvilnas, plīša materiāliem, tas plīša rotaļlieta ir mīksts un ērts, lai pieskarties.

Burbuļu tēja plīša rotaļlietas ir jaunas un jaukas formas un viegli tīrāma.Šī rotaļlieta ir roku,-mazgājams, to var mazgāt ar ziepēm un mazgāšanas līdzekļiem, un to var mazgāt ar aukstu vai siltu ūdeni.

Piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, māju, biroju, bērnistabu gultas un katrā vietā, kas jums patīk.

Piemērots bērniem ir dāvanas, Jaunais Gads, dāvanas, Ziemassvētku dāvanas, dzimšanas diena dāvanas, draugs/draudzene, dāvanas, utt.

Specifikācijas :

Materiāls: PP kokvilnas + soft īsās plīša

Izmērs: aptuveni 25 cm / 9.44 collas, 55 cm / 21.6 cm

Iepakojuma Saraksts:

1 x Bubble Tea Plīša Rotaļlieta (neietver citas rotaļlietas)

Piezīmes:

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet pielaidi 1-2 cm.

Sakarā ar dažādu fotografēšanas iekārtu un gaismas, dažādi apskates iekārtām un monitoriem, kādu krāsu atšķirība var tikt iedarbināta.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti