24PCS 50x50x5cm Studio Akustiskās skaņas izolācijas Putu Skaņas Absorbcijas Attīrīšanas Panelis Flīžu Aizsardzības Sūklis 6 krāsas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: akustisko basu lamatas, skaņas pierādījums sienas paneļiem, balta, acustic putuplasta paneļi, Putas, pārtikas putas, obserb skaņas panelis, tirdzniecības akustiskās putas, acoust putas, lielu skaņas izolācijas putas, pelēka studio putas.

    €83.42
  • Izmērs: 50x50x5cm
  • Materiāls: Sūklis
  • Modeļa Numurs: 50x50x5cm
  • Veids: Blīvējuma Sloksnes
  • Blīvums: 20 kg/m?
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

{infomodule}

Specifikācijas:

Materiāls: Sūklis

Izmērs: 500X500X50mm

Daudzums: 24 Gab

Blīvums: 20 kg/m

Krāsa: Sarkans/Zils/Balts/Melns/Pelēks

Piemērots: Studija, Klavieru istabai, Bungu istabai, Enkura istabas, Mājas Kinozāles, KTV, Sapulču telpas, Instrumentu, telpas, utt.

Funkcijas:

1. Mīkstu sūkli, nav putekļu, augsta blīvuma,un antipirēnu.

2. Skaņas efektus, kas piemērots studijas un KTV utt.

3. Piramīdas skaņu absorbējošu sūklis ar skaistu izskatu un labas akustiskās īpašības, tās lielākā iezīme ir tā: dēļ tās piramīdas forma, tā sniedz maz difūzijas, tas padara jūs skaņu dinamiskāka.Tas var, piemēram BASSTRAP kombinēt kopā ar citiem produktiem, kas sastāv no plaša diapazona absorbētājs, efekts ir ļoti labs.

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

3.Akustisko putu var uzspiest piegāde.Ja saņemat putas, piemēram, šo, lūdzu, izmantojiet laistīšanas var izsmidzināt uz vates, ja tas ir Pilnībā salocīt ,ievietot to ūdenī tieši.un liek zem saules uz sausa, Apmēram 12-48 stundas, tad jūs redzēsiet perfektu formas putām.Kādas Problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, paldies par jūsu sapratni!

4.Kompresijas iepakojuma produkts var atjaunot pēc kāda laika un kompresijas efektu, ir labāk, neuztraucoties par kvalitātes problēmām,

Komplektā ietilpst:

24 x skaņas izolācijas putas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti