Viegls DIY Spēļu Pele Dobi No Čaulas MOD Gadījumā FPS Spēlētājs Cooler Master MM710 Mainīt Zowie FK2 Bezvadu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: peles, mause sem fio, tukša pc spēļu gadījumā, cooler master mm710, corsair rgb, lqs spēļu pele, dzesētāja ventilatoru master, s2 zowie, peles rapoo, peles bezvadu.

    €49.43 €98.85
  • Zīmola Nosaukums: hokeyio
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Peles Shell

Produkta Informācija:

Šis pakalpojums ir pārveidot aukstums Augstākās MM710 jūsu rokas uz roku sajūta zowie FK2. Šis stils ir izgatavots no triple oglekļa šķiedras karkasu konstrukcijas ar augstu izturību.

Lai gan uz virsmas, šķiet, ir daudz dobi-out, kontakta detaļām ar rokām pamatā attiecas materiāliem, un oriģinālu sānu taustiņu, un DPI taustiņu, tiek saglabāti tajā pašā laikā.Tur ir caurums uz muguras, un svars būs peldēt, 49g pēc grozījumiem(skar partijas drukāšanas materiālus), aizmugures bez caurumiem vajadzētu izsvērt par 3G.

Sakarā ar pašreizējo tehnoloģiju ierobežojums 3D poligrāfijas nozare, apvalks ir situācija graininess, tekstūru un krāsu atšķirība, un atšķirība starp pogu un sānu apvalks var būt nevienmērīga,izskatu perfectionists jābūt uzmanīgiem, lai nopirktu.

Parasti, pasūtījums tiks piegādāts 7 dienu laikā.Tāpēc, ka šis stils ir jauns, nesen piegādes laiks var pārsniegt 9 dienām.

Pakete Ietver:

Standard Edition ir baltā krāsā,uzlabota versija un Ne atpakaļ caurums ir Melnā krāsā.

1 * Pele Gadījumā(Bez Peles)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti