Jauno Radošo Sagrieztas Maizes Plīša Spilvens Mīksts Piepilda Bērnu Maize Spilvens Lelle Valentīna Diena Cute Grauzdiņš Spilvens, Dāvanu, Mājas Dekoru F

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spilvenu izšūšana, mājas, f logo, Spilvenu, kokvilnas aizpildīt, contour atmiņas spilvens, vāks pilow, maize apdare buterfly, gudrs home appliance, dekors istabā.

    €4.28 €8.75
  • Atbalsts: droshipping
  • Kvalitāte: 1pc Astoņkāji rotājumi
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Materiāls: Organiskais Materiāls
  • Stils: Jaunā Klasiskā/Post-moderna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jauno Radošo Sagrieztas Maizes Plīša Spilvens Mīksts Piepilda Bērnu Maize Spilvens Lelle Valentīna Diena Cute Grauzdiņš Spilvens, Dāvanu, Mājas Dekoru F

Funkcija:

Šī jaukā šķēle grauzdiņš Plīša būs iepakota vakuuma maisiņi.Pēc tam, kad, saņemot preci, jums ir nepieciešams, lai ņemtu to ārā no vakuuma maisā un pēc tam maigi pieskaries visas plīša rotaļlietas, lai padarītu tos pūkains.Tad jūs redzēsiet jauki plīša rotaļlietas mēs aprakstīt.

Jauki dizains: šķēle dizaina maizes spilvens ir pilns emociju, un izteikt maize ar pildījumu rotaļlieta ir ļoti reāla un infekcijas.Kad paskatās uz to un smaidu, un turēt uz tiem, jūs justos atviegloti.

Sejas izteiksme: divi stili, grauzdiņš, smaidošas sejas.Piedeguma maize ir nepatīkama.

Izvēlēties jūsu iecienītāko lieluma un dažādu emocionālu izskatu, lai izdaiļot jūsu guļamistaba, viesistaba, dīvāns vai paust jūsu noskaņojumu.Liek jums justies ērti, skatoties TV vai arī gulēt.

Lieliska dāvanu izvēle: tas jauki grauzdiņš ir ideāls plaukta savu istabu.Neatkarīgi no vecuma, vēl joprojām tas ir saldākais un lielākā daļa jauki dāvanu bērniem, meitenēm, zēniem, bērniem, bērniem, draugiem, dzimšanas dienas, bērnu svētki, Halloween, Pateicības, Valentīna diena,Ziemassvētki un tā tālāk.

Jūs varat nodot to uz jebkuru vietu, kas jums patīk, piemēram, guļamistaba, auto, dzīvojamā istaba, konditorejas, mājas, biroju, bērnistabu gulta, virtuves iekārtojums, utt.Šī sagrieztas maizes spilvens ir viegli.

Specifikācija:

Krāsa: Krāsains

Materiāls: poliesters

Daudzums: 1

Mērīšana: 20 x 18 x 6cm(7.87 x 7.08 x 2.36 collas)

Iepakojuma Saturs:

1 x Rotaļlietas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti