101cm/40" Caurspīdīgs Lietussargs foto studijas Apgaismojumu Lietussargi softbox fotografēšanas gaismas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: flash snoot, meking softbox, parabollic umbrella softbox, dramatisks foto apgaismojums, studio jumta, fona foto, godox softbox, softbox, selene, Foto Studija.

    €15.92 €19.66
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: caurspīdīgs lietussargs
  • Zīmola Nosaukums: Selens

Selens 101cm/40" Caurspīdīgs Jumta Apgaismojums Lietussargi softbox par foto

Paketi, Ieskaitot:

1 × 40in Caurspīdīgs Lietussargs

Šo lielo mīksto jumta kaste dod jums, ka pat apgaismojums jūsu šāvienu vajag, lai izskatās profesionāli.Kā viegli setup kā standarta jumta, un, kā ērti izmantot kā softbox.Šī umbrella softbox izmanto paši stiprinājumi kā parastu lietussargu, tāpēc nav nepieciešams, lai mainītu adapteri.Nē gredzenu stiprinājumi vai speciālu daļu, lai iegādātos jūsu strobe.Šī Lietussargi der visiem jūsu strobi un ir ērti pārvadāt.Jumta Kaste piedāvā apgaismojums alternatīva lietussargi un softboxes, ar dažiem gaismu, ko atstaro no "box" daļa, un caur jumta, lai dotu jums mīkstu, iesaiņošana gaismas atšķirībā no jumta vai softbox.

Jackassslipknot2021-01-20
"Доставка более 2-х месяцев, больше обещанной. Сами зонты отличного качества, рекомендую. Продавец нормальный. С логистикой напряг."
Ryan33702021-01-12
"Item as described. Umbrella is stored in a white cloth bag, the black material feels thick and there's no light spill. Delivery was a bit slow, but the seller did package it in a cardboard tube for protection. Would buy again."
Jim Goudman2020-12-16
"Promised to send from Russia, fast delivery. Went very long, I already bought in my city. "
Sirano 132020-12-28
"Went for a long time more than a month in Mo, the umbrella came in a white case. I somehow thought that it could be separated by a black plug from a white umbrella, but no, it's all sewn up."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti