Sākotnējā ZCC RT16.01W-1.00 GM YBG201 Karbīda Ieliktņiem 16ER Ārējā Vītne CNC Griezējs 1.25 GM 1.5 GM 2.0 GM Karbīda Ieliktņiem, Virpas,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ego virpu, instrumenti, , virpas, instrumenti mašīna, 16ir ag60, 16er ag55, 16er ievietot, virpas, instrumenti plāksnes, 16er ag60, metāla virpu, instrumenti, , virpas, instrumenti mvvnn, rokasgrāmata virpu, instrumenti, .

    €31.78 €33.46
  • Zīmola Nosaukums: OYYU
  • Materiāls: Volframa Karbīda
  • Modeļa Numurs: RT16.01W-2.00 2.50 3.00 GM YBG201
  • Pārklājums: Pārklājums
  • Izmantošana: Vītnes Pagriešanas Rīku
  • Cietība: HRC 49

Laipni lūdzam OYYU Čempionu Līgas Saglabāt kabīņu tikai parāda daļa no mūsu produktiem,daudz produktus, kas nav augšupielādēts uz veikalu, ja jūs nevarat atrast rīki jums ir nepieciešams, vai, ja ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim jums atbildi pēc iespējas ātrāk.Motīvs: 1.Augsta izturība, lai metināšanas un oksidēšanās -Uzlabota metināšanas un oksidēšanās pretestība, jo reakcija kavējot pārklājumu filmu 2.Lielisks virsma -Nepieļaut ķīmisko reakciju starp ieliktņiem un objektu materiāliem samazinās virsmas raupjums. 3. Minimālais tolerance - Stabils instruments, dzīve 4.Optimālu griešanas malu konstrukcija - Izcilas virsma 5.Labu līdzsvaru pakāpes un čipu breaker - Veiksmīgs ziņā ģeometrisku precizitāti un rīku dzīves Pakete Ietver: 10pcs/kastē Ielikt Paziņojumu: 100% Čuguna 100% Oriģināls

Apstrādes veiktspēju un izmantot dimanta zīmola CNC asmens pārklāts karbīda pakāpe

YBC151, YBC251, YBC152, YBC252, YBM151, YBM251, YBG201, YBD151, YBD252, YD101, YD201, YBC301, YBD152, YBM351, YBG102, YBG202, YBG302, YBG205, YBD102, YBG212 un citi sērijas karbīda CNC, griešana ieliktņi, kas pieņemti Ārvalstu modernu aprīkojumu un tehnoloģijas, ar augstu apstrādes precizitāti, labu izturību, augstu sarkana cietība, laba nodiluma izturība, spēcīgas ietekmes izturība, augsta izturība, lai karstā plaisas un deformācijas izturību, plašu piemērošanu augsta griešanas efektivitāte un ilgs kalpošanas laiks.sen.Tas ir ideāls, lai atdzesētu čuguna, bumbu noslīpēti, čuguna, leģēta strukturālā tērauda, leģēta instrumentu tērauda, ar augstu mangāna tērauda, nerūsējošā tērauda, rūdīta tērauda un krāsainā metāla apdari.

Priekšrocības karbīda pārklājumu kategorijās:

1. Virsmas zelta dzeltena Skārda samazina berzi un nodrošina valkāt atzīšanu

2. Īpašo struktūru Al2O3 nogulumu slāņa ir labākais siltumizolācijas slāni darbības, kas garantē plastiskās deformācijas pretestības asmens pamatnes laikā ātrgaitas sausai griešanai.

3, TiCN slānis ir anti-abrazīva valkāt sniegumu, tāpēc, ka asmens sānu nodiluma izturība ir spēcīgākais.

4. Slīpums saķepināšanas tehnoloģijas ir pieņemta, lai uzlabotu ietekmi pretestības un nodiluma izturību par līderi, tādējādi uzlabojot izturību par līderi.

5. Karbīda ar īpašu kristāla struktūru, uzlabo sarkana cietība asmens pamatnes un uzlabo augsta temperatūras izturība no asmens.

Īpašības un lietošanas veidi no kopējās pārklājumu atzīmes

Pamata atzīmes un pieteikumi par pagrieziena ieliktņi, karbīda pārklājumu (sirds un asinsvadu slimībām, PVD)

YBM151 ----Īpašas struktūra matricas kopā ar TiCN, plānas Al2O3, Alvas pārklājumu, ir labs anti-difūzijas un izturību pret plastisko deformāciju, un ir laba triecienizturība, piemērots nerūsējošā tērauda apdare un daļēji-apdares Un roughing.

YBM251 ----Stingrība un izturība matricas kopā ar TiCN, plānas Al2O3, Alvas pārklājumu, piemērots daļēji-apdares un roughing no nerūsējošā tērauda.

YBD151 ----Lielisku kombināciju augsta nodilumizturība matricas un MT-Ti (KN), biezs Al2O3, Alvas pārklājumu, piemērots apdares un daļēji-apdares čuguna materiāliem.

YBC151 ----Augstu nodiluma izturīgs matricas kopā ar MT-TiCN, bieza Al2O3, Alvas pārklājumu; piemērots tērauda apdares.

YBC251 ----Lielisku kombināciju spēks matrica ar labu malu drošības un MTTiCN, bieza Al2O3, Alvas pārklājumu; piemērots daļēji-apdares tērauda.

YBC351 ----Augstas stiprības un plastisko deformāciju izturīgs matricas un ncTiAIN

Kombinācija no bieza Al2O3 un Alvas pārklājumu; laba stingrība un plastiskās deformācijas izturība, piemērota ātrai apstrādei tērauda.

YBG102 ----ncTiAIN pārklājums, apvienojumā ar smalku daļiņu matrica ir piemērots vieglajiem un vidējiem slodzes frēzēšanas no dažādiem materiāliem (īpaši piemērots čuguna) un naudas sodu, un daļēji-apdares pagriežot, kompozīti.

YBG202 ----ncTiAIN pārklājums apvieno ar grūts matricas ultra-smalko daļiņu, piemērots gaismas un vidēja nodokļa frēzēšanas dažādu pārstrādātiem materiāliem, soda naudu un daļēji-apdares pagriežot caurumu-gatavo nerūsējošā tērauda un raupja pagrieziena augstas temperatūras sakausējuma.

YBG302 ----ncTiAIN pārklājums kopā ar kaļamā cementēts volframa karbīds substrāts, piemērots vidēja nodokļa griešana, caurumu apstrādes, pļaušanas, gropējums no dažādiem materiāliem, un daļēji-apdares un raupja pagrieziena no nerūsējošā tērauda, panākt drošību.Kopā ar nodiluma izturība.

Melnā dimanta asmens, tērauda apstrādes pakāpe

YBC152 ----Diafragmas TiCN un bieza Al2O3 pārklājumi ir uzlabota nodilumizturība un uzlabota nodilumizturība.Tie ir ideāli, ātrgaitas griešana tērauda apdare (semi-apdares.Griešanas ātrums var tikt paaugstināta vairāk nekā par 25%; tajā pašā griešanas ātrums, instrumenta kalpošanas laiku var palielināt līdz vairāk nekā 30%.

YBC252- ---Izmantojot bieza TiCN un bieza Al2O3 pārklājums, tā ir spēcīga izturība pret plastisko deformāciju un malas, izturību, un vispārējo izvēle tērauda no apdares, lai roughing.

Adri Gato 592020-11-03
"As always, everything is wonderful! I advise the seller. Answers quickly to questions and recommends that it is better. Parcels send without delay."
Korotkih882020-10-08
"The plates correspond to the description. Good ones. I process steel 40 s. I order not the first time."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti