Rigol DG1022Z 25 MHz Patvaļīgu Funkciju Ģenerators ar Otro Kanāls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: funkciju ģenerators komplekts, radio signāla slāpētāji, augu robots, bloķēšanas signāla, viļņu ģeneratori, patvaļīgi ģenerators, signālu ģenerators rādiuss, dso138, moduļa ne555, cilvēks hho ģenerators.

    €326.94
  • Zīmola Nosaukums: rigol
  • Modeļa Numurs: DG1022Z
  • Displeja Izmērs: 3.0 - 4.9 Collu
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Visi mūsu produkti " uzņēmēja ir 3 gadu garantija .Ja tas ir kaut kas nepareizi garantijas laikā, jūs varat nosūtīt mums atpakaļ.Pircējs maksā par atgriešanu, piegādes izmaksas, un mums būs jāmaksā par sūtīšanu kuģniecības izmaksas.

DG1000Z sērijas funkcija/nenoteiktas viļņu formas ģenerators ir multi-funkcionālo ģeneratoru, kas apvieno daudzas funkcijas vienā, tostarp Funkciju Ģenerators, nenoteiktas Viļņu formas Ģenerators, Trokšņa Ģenerators, Impulsu Ģenerators, Harmonikas, Ģenerators, Analog/Digital Modulators, un Skaitītājs.Kā multi-funkcionāls, augstas veiktspējas un pārnēsājams ģenerators, tas būs jauns atlases izglītības, R&D, ražošanu, testi utt.Īpašības un Priekšrocības DG1022Z 25 MHz Patvaļīgu Funkciju Ģenerators ar otro kanāls SiFi (Signāla Precizitāti), 100% vilnim vairoties 2Mpts vai 8Mpts/CH(std.), 16Mpts/CH (opt.) nenoteiktas viļņu formas garums Standarta 2 pilnībā funkcionālu neatkarīgu kanālu ±1ppm frekvences stabilitāti, -125dBc/Hz fāzes trokšņu, 200ps zemu nervozēt iebūvēto 8 pasūtījumus harmonikas ģenerators Iebūvēts 7 cipari/s skaitītājs līdz 200MHz 160 iebūvēts pre-rediģēt viļņu Intuitīvu patvaļīgi viļņu formu rediģēšanas programmatūru Full modulācijas atbalstīti: AM, FM, AM, JAUTĀJIET, FSK, PSK un PWM Papildu funkcijas: Lielu ekrānu , romāns un skaists izskats

Produkta iespējas: Standarta 2 pilnībā funkcionālu kanāli

Standarta dual pilnībā funkcionālu kanāli, kas ir līdzvērtīgs diviem neatkarīgiem ģeneratori, Kopēt, sakabes un sliede ir pieejama, lai to izmantotu starp diviem kanāliem.Posmā no diviem kanāliem var noregulēt precīzi.Nenoteiktas viļņu formas funkcija ar inovatīvu tehnoloģiju SIFI

Inovatīvas SiFi (Signāla Precizitāti), var radīt arb vilnim, punktu pa punktam, atjaunot signāla distortionless, precīzi regulējams sample rate un zemu nervozēt (200ps). 160 iebūvēta viļņu

160 iebūvēta patvaļīgi viļņu, kas klasificētas ar Motoru, Medicīnas, AutoElec un Matemātikā.Eksplozijas un Tīrīšana funkcija

Vairākas analogās un ciparu modulations

DG1000Z atbalsta: AM,FM, AM, JAUTĀJIET, FSK, PSK un PWM modulations.Standarta harmoniku ģenerators

DG1000Z var izmantot kā harmoniska ģenerators jauda harmoniku ar noteiktā secībā, par tā amplitūdu un fāzi.To parasti izmanto testa harmoniku detektoru ierīci vai harmoniku filtra ierīci.Viļņu summēšana funkcija

Superpose norādīto vilnim uz pamata vilnim. 7 cipari/s pilnīgu funkciju frekvenču counter

Frekvenču izšķirtspēja ir 7 cipari/sekundē, frekvenču diapazons ir 1µHz ~ 200MHz.Izmērītās vērtības, tostarp: frekvence, periods, darba cikls, un impulsa ilgums .

SŪTĪJUMU:

- Rīkojumus apstrādā 7 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas un pārbaudes.

-Mēs organizēt sūtījumu saskaņā ar adresi pircējam ar nosacījumu, Tāpēc, lūdzu, apstiprināt, un pārbaudiet adresi jums piepildīta, kad iegādāties.

-Kuģošanas metodi, mēs piedāvājām ir Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, tāpēc, ja jūs vēlaties, lai izvēlētos DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.

-Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir ko sniedz pārvadātājs, brīvdienās un svētku dienās ir izslēgti, tāpēc piegādes termiņš var būt ilgāks nekā mums solīja, it īpaši laikā brīvdienu sezonu, tāpēc, lūdzu, esiet pacietīgi.

-Jebkura sekošanas informāciju atjaunināts sazināsies ar jums laikā, jūs varat arī saņemt izsekošanas informāciju no oficiālā mājas lapa.

ATGRIEŠANĀS KOMPENSĀCIJU:

-Ja jums ir atpakaļ uz produktu mums, Lūdzu, sniedziet izsekošanas numuru ar mums.

-Visi atpakaļ nosūtītās preces ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un stāvoklis.

-Ja rīkojumi nav ieradušies laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums organizēt atpakaļnosūtīšanas vai kompensāciju par jums.

-Ja jūs vēlaties kompensāciju, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu un neatveriet strīds, kas tieši.

ATSAUKSMES:

- Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs cenšamies būt 100% apmierināts, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt , mēs atrisināt ātri un vislabākajā veidā.

-Lūdzu, atstājiet mūs pozitīvas atsauksmes un dodu visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, jūsu iesakām, ir mūsu motivē virzīties tālāk, mēs tiešām novērtējam jūsu laiku, ja jūs pa kreisi, pozitīvas atsauksmes.

Melebpascual2020-09-25
"Everything was quick."
Tamarascott222020-11-16
"Very good generator and super seller!"
Natkich742021-02-05
"The seller is a huge uncle, bought from him a gene and a donkey now waiting for a load and B.P."
Socolovans12020-11-11
"excellent seller 5* , thanks for you"
Roberto95132020-09-20
"Excellent generator and a wonderful seller, pleasant communication, answers quickly to any questions! Delivery took three days. I recommend the store to everyone, everyone would work like this. Thank you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti