100 GAB Lūpu Balzams, Caurules, 5ml plastmasas lipbalm caurules, 5g Krāsains Lūpu modes Caurules Karstā pārdošanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tukša lūpu caurule, lūpu spīdums caurule, Lūpu Krāsa Caurule, 5ml, monētas 100 gab, tukša lūpu, kvadrātveida lūpu balzams, pelējuma, lipbalm lūpām, empti lūpu krāsu, lūpu tableti.

    €15.79 €17.94
  • Modeļa Numurs: LBT005B
  • Jauda: 5 ml, 5 kp, 5 g
  • Materiāls: Plastmasas
  • krāsa: Krāsains,Jums ir nepieciešams,
  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
  • izcelsmes vieta: Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)

Mēs koncentrējamies uz iepakojuma, tvertnes, kosmētika, smaržas, ēteriskās eļļas, serums, zāļu, pārtikas produktu, uzglabāšanas izmantot.Visi produkti, - ražotāju tiešai pārdošanai .Labākā kvalitāte un pakalpojumu šeit.

Vienība: Lūpu Balzams, Caurules, 5ml plastmasas lipbalm caurules, 5g Krāsains Lūpu modes Caurules

Norminal Tilpums: 5 G Iezīmes: 1.100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.Ideāli piemērots lūpu balzāmu, vai cietā smaržas . 3.Viegls,viegli pārvadāt. 4.Ērta un nepieciešama ikdienas dzīvē. 5.Vērpjot uz augšu, leju un spiedienu fit klp. 6.Materiāls: PP 7.Krāsa: Caurspīdīga / Caurspīdīgs Lūpu balzāma recepti, bišu vasks 1 2 2 g, augu tauki 8 g 3 lūpu caurule 2

Man pateikt, kādas krāsas do you wan, paldies.

Par dimensija 30g, lūdzu, pārbaudiet, vai attēlā zemāk.

Ražošanas metodēm: 1 bišu vasks kopā ar eļļu karsē mikroviļņu krāsnī, lai izkūst (Lūdzu, izmantojiet liela karstumizturīga trauka un nav pārāk apkures varat veikt bišu vasks izšķīdina eļļu, lai novērstu naftas noplūdes) 2, un tik maz atdzist mazliet, jūs varat pievienot 1 līdz 2 pilienus pārtikas aromāti, protams, jūs nevarat pievienot 3 un pēc tam mēģenē un ļaujiet atdzist skleroze var arī sasaldēt ledusskapī piecām minūtēm, tas ir, vairāk nebūs stick, caurules, salīdzinoši labāk no bišu Vasks ar eļļas attiecība 1: 4, ka attiecība 1g uz 4g eļļa, bišu vasks, ieteicams īpatsvars, vidējas cietības, Ja jūs jūtaties kā grūtāk attiecība var pielāgot, 1: 3, Ja vēlaties mīkstāku justies attiecība var regulēt ar 1: 5, lai izmantotu sajūta vairāk mitruma Vispārējos tirdzniecības lūpu balzams, lai izvairītos no augsta temperatūra vasarā izraisīt tauku kušanas temperatūru, izmantot lielu daļu no vaska, (1: 2 vai 1: 3) Tāpēc, tur ir spēcīga sajūta izmantot.

Par Paraugu

Ja jums ir nepieciešams, paraugus ar logo druka , lūdzu, sazinieties ar mums.Paziņojums:

1.Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

3.Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, bezmaksas piegāde mēs nosūtīt preces ar piemērotāku ceļu.

4.Krāsas var būt ittle dažādām kā starpība displejs,pls saprast.Ekspress piegādes .

Dārgais Draugs : Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Visi e-pasti tiks atbildēts 2 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Lūdzu, dod mums iespēju slove problēma pirms neitrālu vai negatīvu atsauksmi!

Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Santoshchilaka2021-01-15
"Muy bien envalado, llego en perfectas condiciones en tan solo 16 días a chile. Los colores son muy hermosos y los tubos tienen las tapas muy buenas. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti