Ouchuangbo 3D 960P auto 360 grādu kamera birdview Parkošanās Sistēma Automātiski Automašīnas DVR Kamera ar nakts redzamības Super platleņķa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mitsubishi outland, 70mai xiaomi, Peugeot 206, astra j opel, corolla, video ieraksts, auto uzlīme, ierīce subaru forester, kameras video, renault clio.

    €186.97 €212.46
  • DVR: Iebūvēts
  • Materiāla Tips: ABS
  • Palīglīnija: Jā
  • Signāla Tips: Priekšējā Pusē
  • Zīmola Nosaukums: Ouchuangbo
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • Video efektu: 3D
  • Video kadru ātrums: 30 fps
  • Video Izejas Formāts: NTSC
  • Lēcu Materiāls: Plastmasas + Stikls
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Garums Video Kabelis: 6M

Piezīme:

1.Kad instalēt mūsu 360 grādu kamera ,apstiprināt, ja aftermarket ir AV savienotājs

Produkta funkcija ievads 360 3D auto birdview sistēmas/960P iebūvētu DVR funkcija Ar 3 izraisīt kontroles(pa Kreisi,pa Labi,Aizmugurē) Priekšējā kamera ar pogu, lai pārslēgtos Universālais kameras montāža (Front&pa Kreisi un pa Labi&Atpakaļskata kamera) Izšķirtspēja:1440*960@30 kadri sekundē Kameras izšķirtspēja:720P Video izejas: RCA savienotājs Atmiņas atbalsts:TF 32G C10 ir ūdensizturīgas un nakts redzamības G-sensors& Autostāvvieta uzraudzības piederumi, kas nāk ar kalibrēšanas lentes Tālvadības Galvenais featured funkcijas, jums būs ar šo produktu 1. Lieliska putnu skatu (aerial view, apaļas apskatīt, vai panorāmas skatā) automašīnas apkārtni, 360° izkliedētā uzraudzība 2. 4 Kanālu ieraksta no 4 kamerām 3. Pārvietojas autostāvvieta guide lines (reālā laika norādes braucot punkta a) apakšpunkts.Visiem auto modeļiem var būt pirmā un otrā featured funkcijas.b).Trešā featured funkcija prasa automašīnas, kas aprīkotas ar ESP (vai DSC/VSC/VDA...); Patlaban ir vairāk nekā 100 automašīnu modeļiem, kas ir pārbaudītas un var atbalstīt trešajā raidījumā funkciju.Parametru Darbības spriegums: DC 6-18V Darba strāva: Video izejas formāts: NTSC Video kadru ātrums: 30 fps Īss ierakstīšanas funkcija: 1. Sistēma automātiski sāk ierakstu, kad motors ir ieslēgts, ar cilpu ierakstīšanas, lai ik pēc 5 minūtēm.Par 2GB TF karte, tā var ilgt aptuveni 1 stundu. 2. Kad automašīna tiek aizdedzināta un displejā neparādās video no kameras, sistēmas ieraksta fonā.Putnu apskatītu, un priekšā skats, tiks ierakstīts. 3. Kad automašīna ir aizdedzināta, un displejs rāda video no kameras, kas visas ainas displejā tiks reģistrēti. ( Tas varētu būt putnu apskatītu, un viens skats pa kreisi, pa labi, priekšā, vai aizmugurē, skats). 4. Būs arī USB saskarni ar sistēmu, ko var izmantot, lai izveidotu savienojumu ar DATORU, lai kopētu datus no TF kartes.Produktu foto

Fotografēšanas natūrā

Piegāde

Standarta punkti var tikt nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājumu un rīkojumu apstiprināts.Lūdzu

nodrošina pareizu pasta kodu un derīgu tālruņa nr.lai izvairītos no kavēšanās.

1) Var sūtīt ar DHL, FedEx, UPS, EMS, ARMX, ExEup, E-pakete, ziņu Gaisa Pasta Pakalpojumu utt. - - - mēs izvēlamies ekonomiski veids starp tām jums.

2) Ja pircējam ir nepieciešams, paku piegāde ar dažiem kurjerpasta viegli muitošana, lūdzu, rakstiet mums.

3) Mums nav kuģis APO/FPO., P O BOX adreses.

4) viensētā maksa izslēgts, adresēm, kas atrodas attālos rajonos par DHL/UPS/FedEx mājas lapā, tiks iekasēta papildus izmaksas aptuveni 40 ASV dolāri.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.NODOKĻA: cena nav jāietver visus nodokļus, pircējam ir jāmaksā nodoklis .visiem zemes gabaliem ir pakļauta Muitas kontrolei, lai samaksātu nodokļus. *2.Attālā rajonā : cena nav iekļauta dhl attālā rajonā maksas, ja jūsu vieta ir poligons, jo dhl, jums ir nepieciešams pievērst vairāk 40usd remtoe jomā maksas , ja jums nav jāmaksā to, pārdevējs nebūs kuģis to ar dhl. *3.Instalējiet: mēs iesakām klientiem ņemt produktus, auto mājsaimnie veikalu, lai atrastu profesionālu personu, lai to instalētu,jo nepareiza uzstādīšana var demage ierīci.ja jums ir jebkādas problēmas ar ierīci,lūdzu, kontakti mums pirms atvērt strīdu,mums būs labs risinājums, lai jūs,lielākā daļa strīdu ir, ko izraisījusi nepareiza lietošana vai iekārtas. *4.Pakalpojums: VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija(papildaprīkojuma),jūs varat uzdot mums navigācijas atjauninājumu vai jauno firmware, ja mēs katru jaunu.

5.Par Strīdu un Atsauksmes: A. Pēc tam, kad nosūtot paketi, jūs varat izsekot paketi tieši ar sekošanas numuru.B.Visi modeļi ir rūpīgi jāpārbauda, pirms nosūtīšanas, jūs varat uzticēties mums, un mēs izsūtīt labu produktu.C.Pēc preču saņemšanas, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par zāļu vai uzstādīšanas, jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, lai informāciju, mēs palīdzēsim jums atrisināt un sniegt jums labu risinājumu.D.Lūdzu, neatveriet strīdu tieši, pretējā gadījumā tas tiks izskatīts, lai strīdu izskatīšanas komanda.Mēs nevaram jums palīdzēt atrisināt problēmu, jums ir nepieciešams, pagaidiet, lai vairāk laika, lai atrisinātu jūsu problēmu.E.Ja jums patīk mūsu produktiem, es varu lūgt jūsu palīdzību, lai atstātu pozitīvas atsauksmes un kvalitatīvus fotoattēlus savu pasūtījumu?Tas ir liels iedrošinājums un atbalsts, par mums, un mums būs darīt labāk un labāk nākotnē. 6.Tas auto audio fit manu auto?Mūsu inženieris, kas palīdzēs jums iegūt atbildi.Tomēr viņam ir dažas ziņas no jums.lūdzu, atbildiet uz zemāk jautājumus un atstāt ziņu, lai mums pēc pasūtījuma, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.paldies ļoti daudz.a.Foto no automobiļa sākotnējās informācijas paneli, lai mums, lūdzu.Kuru zīmolu automašīnas ?b.kurā gadā jūsu auto ražot(nav laika nopirkt) ?c.Vai jūsu auto ir oriģinālo digitālo pastiprinātāju? (Parasti, ja jūsu automašīna ir pastiprinātājs kastes ar jūsu co-vadītāja sēdeklis, vai jūs varat atrast subwoofer automašīnas bagāžnieka/boot, mēs varam pārliecināti, ka jūsu auto ir digitālās gab.) 7.Tā var tikt nosūtīti uz manu valsti?

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti