220V 2000W Siltuma Pistoli Mainīgo 2 ātrumu 60-600°C Precīza Temperatūras Kontrole Elektriskā Karstā Gaisa Pistole Ar Digitālo Displeju

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: suka paklāju, komplekts lodēšanai, displeja pcb, 8018lcd karstā gaisa pistoli, mājas stacijas, bezvadu elektriskā birste, karstā gaisa lodēšanas stacija, gaisa pistoli karstā, gj 8018lcd, lielgabals sildītājs.

    €24.77 €38.69
  • Nominālo Spriegumu: 220V
  • Izmantošana: Home DIY
  • Temperatūras regulēšana: divi ātruma regulēšanas
  • Iezīme: Temperatūras Ciparu Displejs
  • Nominālā Izejas Jauda: 2000W
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Temperatūras Diapazons: 60-600°C
  • Zīmola Nosaukums: becornce

Piesardzības pasākumi: Augstas temperatūras darbu nav iespējams tieši aizvērt, vispirms temperatūra atpakaļ uz zemākajiem izplūdes gāzu siltuma shutdown, vienlaikus paplašinot pakalpojumu dzīve

Funkcijas:

● Saprātīga ciparu displejs, pastāvīga temperatūras regulēšana, būvēts-CPU temperatūras kontroles panelis, precīza kontrole, temperatūra uzreiz, slēdzis ir aprīkots ar 2 ātrumu ātruma kontroli.

● 600°C precīzu temperatūras kontroli, augstas veiktspējas CPU, 60~600°C precīzu temperatūras kontroli, viegli tikt galā ar dažādām darba vidēm, inteliģentās temperatūras kontroli divas reizes rezultāts ar pusi piepūles.

● Dubulta vadu apkures temperatūras regulēšanu un pastāvīgā temperatūra ir pabeigts, liela vadu apkures ātri savākt siltuma temperatūra, mazo stieples regulēšanas nemainīga temperatūra, iebūvēts temperatūras pārslodzes aizsargs.

● Slēdzis ir aprīkots ar 2 pārnesumu, vēja ātruma un temperatūras kontroli, un-gun asti ir aprīkota ar bezpakāpju temperatūras kontroles slēdzis, kuru var pagriezt, lai sasniegtu 60°C-600°C pastāvīga temperatūras kontrole.

Specifikācija:

- Motora jauda: 2000W

- Temperatūras diapazons: 60-600°C

- Produkta veids: Nav-digitālais displejs, Digitālais displejs(nav obligāts)

- Temperatūras regulēšana: divi ātruma regulēšanas

Paketē Iekļauts:

1x Karstā Gaisa Pistole

1x Vēja Muti

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti