Der VW T-ROC 2019 Automašīnas iekšējie durvju logs Zem paneļa Vāku Apdare ar Oglekļa šķiedru Optiskā uzlīme

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mk7.5, vw jetta mk2, pagānu krekls, troc, paneļa vw, t roc vw, 7 golfs, durvis darbības joma vāciņu, jeep compass apdare, honda jazz.

    €26.01
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Materiāla Tips: ABS
  • Vienuma Tips: Interjera Fasonēti Izstrādājumi
  • Gads: 2019
  • Postenis Svars: 0.15kg

Paziņojums: Radīt pašu auto modelim var būt atšķirīgi, kas ražoti citā valstī.Lūdzu, pārliecinieties, ka daļa no jūsu auto, piemēram, mūsu attēlā, vai tas nebūs piemērota, ja kāds differeces, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties, paldies!

Uzstādīt: VW T-ROC 2019

Stāvoklis:

100% Brand new Materiāls: Augstas kvalitātes ABS plastmasas Izgatavots saskaņā ar ISO 9001 mehānisms, lai nodrošinātu Augstu kvalitāti.Vienkārša Uzstādīšana,3M lenti aizmugurē.

Motīvs:

Viegla uzstādīšana ar dubulto sānu Automobiļu lentas atpakaļ vāku. 100% Ūdensizturīgs.Nekad Izbalināt, Nekad Rūsas.Sniegt uzkrītošā dižoties un personlise jūsu auto.Garantēta kvalitāte, kas ir Viens no labākajiem tirgū.Ilgst Gadiem Instrukcija: Šo preci doesn ' t nāk ar manuālu uzstādīšanu

Iepakojumā inculde: 4gab

Elli Nurse2021-01-13
"I ordered these good for back doors.But The back doors part are bigger than bowl.Terrible!If you buy ,only make the order for front doors and 2 pieces.I am angry for that.I do not suppose these."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti