20pcs Maņu Fidget Rotaļlietu Komplekts Stress Atvieglojums Puses, Rotaļlietas, Dāvanas Komplektā Autisma Bērniem, Pieaugušajiem, Rotaļlietas, Trauksme Dzimšanas dienu Maņu A2J4

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Maņu Fidget Rotaļlietas, fidget, naftas trauksme, maņu rotaļlietas īpašām vajadzībām autisms, adhd, maņu rotaļlietas, pop ot fidget rotaļlietas, fidget rotaļlietas, kuba stress atvieglojums, ārstēt, zirņi.

    €3.80 €5.42
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: Sporta
  • Brīdinājums: NO
  • Vecums: 8~13 Gadi
  • Modeļa Numurs: QWE6554

Maņu Fidget Rotaļlietu Komplekts Komplektā Maņu Rotaļlietu Komplekts Sensoro Terapiju, Rotaļlietas, Autisms, ADHD Stress, Trauksme

Aizzīme:

1. Vienkārši, bet efektīvi:Palīdzēt samazināt stresu un nemieru.Relaksācijas terapija, liekot enerģijas, lai palielinātu koncentrāciju un saglabājot jūsu rokas kluss, var palīdzēt bērniem un pieaugušajiem, ar augstu stresa vai nemiera līmeņiem, un ideāls, kā dekompresijas, rotaļlietas par īpašām vajadzībām.

2. Viegli, lai rūpētos: Ja tīrīšanas, vienkārši noskalo izlietnē vai mazgāt drēbes, gaisa sausas tikai.

3. Jautri nūdeles virve: Stiept, vilkt, pagriezt un wrap tos jebkuras formas un pēc tam lielīties atpakaļ uz savu sākotnējo formu, liels fidget rotaļlieta.

4. Zirņi: Bezgalu jautri, kad jūs jūtaties uzsvēra, vai garlaicīgi un nogalināt laiku, izspiest pupiņas atkal un atkal.

5. Psiholoģiskā palīdzība: Iespējams, palīdzēs atpazīt un stabilizētu garīgo veiktspēju, daži cilvēki izspiest lietas, kad domāšana un ideju ģenerēšana.

Komplektā ietilpst:

20 gabalus, dekompresijas rotaļlietu komplekts

Paldies par jūsu uzmanību, ja jūs vēlaties nopirkt vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ir jauka diena!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti