30 Gab. Metāla Drapējums Aizkaru Gredzeni, Aizkars Karājās, Gredzeni un 30 Gab. Aizkaru Drapējums Pin Āķi Logu Dušas Aizkars

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aizkaru mazo logu, gredzens duša, metāla aizkaru modes gredzeni, aizkaru mazulis, metāla aizkaru āķi, gredzeni, zemniecisks auduma drapējums, aizkaru āķi gredzens, aiz rupjš audekls aizkaru, aizkaru āķi, smalkiem audumiem, drapējums.

    €9.40 €11.75
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Daudzums iepakojumā: jūs saņemsiet 30 gabali metāla aizkaru karājas gredzeni un metāla aizkaru 30 gabalidrapējums pin āķi, jauka kombinācija un pietiekams daudzums, kas atbilst jūsu dažādas prasības.

Izturīgs materiāls: aizkaru karājas gredzeni ir izgatavoti no kvalitātes metāla, bieza un spēcīga, izturīga un nav viegli būt saplēsts vai nokrist, turiet aizkaru stingri un droši; aizkaru āķi ir izgatavoti no metāla materiāls, tā ir pin punktiem āķi, esiet uzmanīgi, lai nesaskrāpētu pirkstiem vai kļūst nozvejotas par diegiem jūsu header lentes.

Viegli uzstādīt: vienkārši izmantot metāla aizkaru karājas gredzens ar aizkaru stienis pa vienam, tad piestipriniet metāla aizkaru drapējums pin āķa, lai gredzenu, tas ir pabeigts un jūs varat mēģināt bīdāmās aizkaru viegli, ne citas nepieciešami instrumenti.

Kur izmantot: jauka kombinācija aizkaru karājas gredzens un metāla aizkaru drapējums pin āķa var plaši piemērota lielākajai daļai aizkari, piemēram, dušas aizkars, logu aizkaru, franču loga aizkaru un tā tālāk, klasiskās krāsas var saskaņot ar lielāko daļu mājas stilu un jāpiemēro, lai padarītu skaistu plisēt stila aizkariem.

Krāsa: sudraba

Materiāls: metāla

Iepakojuma Saturs:

30 * aizkaru gredzeni (iekšējais diametrs 32mm)

30 * liela norādīja āķi (35mm)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti