Montessori Bērnu Zīdaiņu Toddles Lock Kaste Pirmsskolas Mācību Montessori Koka Rotaļlietas Dzīvnieku Formas, Krāsas Mācību maziem bērniem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērnu rotaļlietas sprādzes, pirmsskolas rotaļu, koka monētu kaste montessori, montessori bērnu, attīstības izglītības rotaļlietas, aizņemts kuba, koka kausi montessori, liels montessori izglītības koka rotaļlietas, montessori slēdzenes kārba, krāsa montessori.

    €15.97 €26.61
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vecums: 2-4 Gadi

Apraksts:

【IZPĒTE ROTAĻU] aicina bloķēšanas box rotaļlietas komplektā ar 6 koka durvis ar dažādiem bloķēšanas mehānismu, ar metāla rokturi un maza bloķēšanas; 6 dzīvniekiem un 4 dažādas formas.

【DROŠU KOKA ROTAĻLIETAS] aicina Izgatavots no augstas kvalitātes basswood un metāla daļas, nav toksisks, ūdens krāsas, nav ķīmiskas smaržas.Visas virsmas ir gludas, pulētas, un visas daļas, metāla viru nav viegli rūsas, drošu bērniem, spēlēt ar to.

【MĀCĪBU ROTAĻLIETU] aicina Spēlējot izglītības rotaļlieta, palīdzēs bērniem atpazīt krāsas, figūras, dzīvnieki.Attīstīt bērnu intuīciju un praktiskās spējas.Iemācīties to, kā atvērt, aizvērt, aizslēgt un atslēgt durvis pareizajā veidā.

【MONTESSORI MATERIĀLI] aicina Lielu Montessori stilā mācības pirmsskolas vecuma bērniem, šajā montessori rotaļlietas būs dažādas spēlēt.Tas ir jauki, junioru līmenī, rotaļlietas, mācību rīkus skolā, homeschool, vai agrīno attīstību.

【CEĻOJUMA ROTAĻLIETA] aicina, vai mājās vai ceļā ar lidmašīnu un auto, bloķēšanas rotaļlieta būs glabāt bērniem pacientu un aizņemts par stundām.Ideāli piemērots Ziemassvētku, festivel, dzimšanas dienas dāvanas.

Specifikācija:

Materiāls: Koks

Izmērs: apm. 30x12x14cm/ 11.8x4.72x5.5 collu

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Lock Kaste, Rotaļlietas

Piezīme:

Krāsa varētu nedaudz atšķirties, jo krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora.

Lūdzu atļaut nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Tanya Chepiga2020-12-10
"very nice thanks"
Nicosaucedo2020-12-22
"Wine with a broken pin and the package a little damaged, I guess it's due to shipping"
Hellboy 132020-12-23
"Very nice. Thank you seller"
Wentina Nastasye1983d2020-12-12
"The quality is very good and item is exactly as in picture! Recommend."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti