Samsung Galaxy S7 G930 G930F Mājokļu Vidū Rāmis+Akumulators Aizmugurējo Vāciņu un Objektīva Vāciņu+Līmes+Sim Kartes ligzda Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: samsung s7 sim kartes ligzda, deji akumulatora s7, s7 maisiņš akumulators, bezmaksas sim, rāmis s7, logitech g930, nohon g935 akumulators, gods 8 lite sim tray, nirt kamera reņu, logitech g35.

    €9.53
  • Dizains: BĀRS
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: s7 malas G935 G935F
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Zīmola Nosaukums: BatteryCoverr

Jūsu Apmierinātība Ir Mūsu Mērķis!Baudīt Jūsu Iepirkšanās Šeit! *Īpaši Krievijas Pircējs , pls, pārliecinieties, vai tas ir jūsu vārds un uzvārds .Krievijas draugi, atcerieties, lai izmantotu pilnu vārdu, vai arī jūs varat nesaņemt savu paketi, jo jaunās muitas politika jūsu valstī. *Krievu draugiem, lai ietvaros 5 dolāru var izvēlēties Atopija.lv Saver Shipping, jo ātrums ir ļoti ātri, 20-30 dienas, lai sasniegtu. *Prece kuģa, lai jūsu apstiprināja, Adrese Atopija.lv.Tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu kuģniecība ir pareizi, pirms jūs iegādāties šo preci . *Pircējam ir nepieciešams nosūtīt uz citu adresi (ne Atopija.lv apstiprināja adrese) vajadzētu sazināties ar mums, pirms iegādāties objektu.Mums nav uzliekot par piegādes adresi, ja nepareizi * ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu laikā par 45 dienām , pls sazinieties ar mums, lai paplašinātu aizsardzības dienu ,paldies !tāpēc ,lūdzu, donot piemērot strīdu par 45 dienām ,tas ir nevēlami * Mūsu veiksme ir atkarīga no mūsu klientu vēlmes.Tāpēc.jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Tāpēc, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu, gan pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar šo vienumu, kad jūs to saņem.Paldies par jūsu kindest sadarbību!Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un ļaujiet mums problēmu jūs satiku.Centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts risinājumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti