Fishpond Filtrs Dīķi Īpašu Ūdens Cauruļu 1 Metru Gumijas Plēšas Gofrēta Šļūtene Vairākas Kalibra Antifrīzs Caurule

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Akvārija Filtra Sūknim, bungas, sietiņš, elastīga mērītājs, akvārija filtrs, akvāriju extern filtrs, belovs, eheim filtrs, akvāriju atman filtrs, ūdens filtrs, atman.

    €9.66 €14.00
  • Iepakojums: 1pc
  • Spriegums: no power
  • Izmantošana: Kanalizācija, ūdens iesmidzināšana
  • Veids: Gumijas plēšas.
  • Skaits: NQP128
  • Zīmola Nosaukums: NuoNuoWell
  • Jauda: NAV

Fishpond Filtrs Dīķi Īpašu Ūdens Cauruļu 1 Metru Gumijas Plēšas Gofrēta Šļūtene Vairākas Kalibra Antifrīzs Caurule

Augstas kvalitātes gumijas plēšas.Šīs plēšas ir izgatavoti no dabiskā kaučuka un var laist ūdeni gadus bez bojājumu, korozijas, UV pretestību, bez smaržas, un izturīgs.Tā ir īpaši aprīkota, lai dīķi.Atbalsta izmantošana: iegremdējami sūkņi,dīķa filtru īpašu ūdens caurules.Kvalitātes nodrošināšanas, bojāts iepakojums kompensāciju! 1 gab. = 1 M, 2 gabals = 2 M, un tā tālāk. (Pēc jūsu faktiskās vajadzības garums izvēlēties.Maksimālā vienā rullī 15M.Kalibrs no 32MM un 38MM ir līdz 10M vienā rullī).Piezīmes: ir pieci specifikācijas, 20mm, 25mm, 32mm, 38mm un 50mm.Komplektācija: 1x 1m Gumijas plēšas.

LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ~!

Sūtījumu

*Bezmaksas Piegāde

Mēs bezmaksas kuģis pasaulē ar China Post Air Pasta caur China Post.Preces tiks nosūtīta uz jūsu adresi uzskaitīti Atopija.lv.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un pasta indeksu, ir pareizs.Jums būs pamanījuši ar izsekošanas numuru pēc tam, kad krava jau ir veikts.Tas prasīs apmēram 15-20 dienas shippment ierašanās.

*Pircējs " Informācija

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar visticamākos,affortable ceļu satiksmē.Ja jums nav saņemt savu posteni uz laiku,pls sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies!

*Piegādes Laiks

Visas preces tiks nosūtītas ar 2 dienu laikā pēc maksājuma tiek noskaidroti.Tas prasīs 15-20 dienas shippment ierašanās.

Maksājuma

Mēs pieņemam kredītkartes, moneybooker, western union, T/T, un tā tālāk.

Reture Politika

1. Kompensāciju vai nomaiņa pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 1 nedēļas laikā pēc postenis reeived&atgriežas objektu, kā pašā stāvoklī kā reeived.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai pieprasītu atgriešanās atļauju,Savu vārdu, uzvārdu, izsoles numer,un atgriešanās iemesls būtu iekļauta e-pastu.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu.

3.Lūdzu, repack objektu uzmanīgi.Priekšmetus atpakaļ, tiks pārbaudīta un jaunu rezerves tiks nosūtīti uz pircēja uzreiz, kad konstatēts bojāts.Ja piemērotu aizstājēju nav pieejams, tad kompensāciju, kas tiks izdota.

4.Ja objekts tiek atrasts, kas nav bojāts,vienums tiks nosūtīti atpakaļ pircējam uz pircēja rēķina.Vienumi, atgriezās bez RMA numurs tiks defused un atpakaļ sūtītājam.Buyes ir atbildīgs par Visu atdošanas un Kuģniecības Maksas.Pircējs ir atbildīgs par addtional kuģniecības izmaksas krājumiem, kas tiek atgriezti atteicās un /vai nevar piegādāt.Mēs neuzņemamies atgriežas bez atļaujas numurs, uz kārbas vai lable tā tiek atgriezta.

Atsauksmes

1.Neatstāj Negatīvas atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Mēs dos jums labāko risinājumu.Paldies jau iepriekš par jūsu sadarbību.

2.Lūdzu, atstāj atsauksmi, lai mums pēc tam, kad jūs saņemat preci,par to informēt mūs, ka jums ir saņemt preci.

3.Mūsu sistēma automātiski atgriežas atsauksmes, kad tas ir atstājis uz mums.

4.Lai nodrošinātu jūs ar labāku pakalpojumu,lūdzu, izskatiet darījumu diezgan.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.(Tas ir iespējams atmaksas vērtējumam jaunu Atopija.lv Politika ),tāpēc, ka mēs uzskatām arī NEITRĀLU atsauksmes kā NEGATĪVAS atsauksmes.

PALDIES ATKAL~!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti