Digitālais Modinātājs Balss Vadība LED Mitrums Temperatūra Koka Digitālie Galda Pulksteņi Mājas Guļamistaba Desktop Pulkstenis Apdare

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mīlestība galda skatīties, daudz koka sienas pulkstenis, kaķu pulksteni, pulkstenis fm radio, nixi pulkstenis, smart modinātājs, modinātājs ciparu, pulkstenis sienas, xiaomi mi smart alarm clock, liela modinātājs radio.

    €4.91 €8.19
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Diametrs: /mm
  • Veids: Modinātājpulksteņus
  • Modeļa Numurs: /
  • Svars: /g
  • Platums: /mm
  • Garums: /mm
  • Zīmola Nosaukums: JOCESTYLE

Digitālais Modinātājs Balss Vadība LED Mitrumu Temperatūras Displejs Darbvirsmas Koka Ciparu Pulkstenis Mājas Apdare

Motīvs:

1. Trīs Spilgtuma regulēšana: L1 (Zems) - L2 (Vidējā) - L3 (Augsta), LED gaismas var regulēt, lai L1 no 18: 00-7: 00, ja jums nav iestatītu spilgtumu.Mīksto LED gaismas parādīts nebūs veicinātu jūsu acis, kad jūs pārbaudīt skatīties tumsā.Kad, izmantojot baterijas, lūdzu, iestatiet enerģijas taupīšanas režīmu, ja tas vēl ir skaņas kontroles režīms, baterijas var izlādēties nedēļā.Mēs iesakām izmantot USB kabeli, lai uzlādētu.

2. Smart balss aktivizēta: Programmā "power save" režīmā, indikators automātiski izslēdzas pēc 15 sekundēm.Ja jūs trokšņot, piemēram, clapping rokas, hitting galda, vai pieskaroties pulksteņa, tas tiks aktivizēts.Tomēr, ja darbojas ar 4 baterijam, nevar ievadīt balss aktivizēts režīmā.

3. Multi-funkcionāls modinātājs: digitālais pulkstenis attēlo laiku, datumu, iekštelpu temperatūra (-20 -50 ℃) un mitruma (20% -95%).Jūs varat iestatīt 3 grupās signalizācijas, pārslēgšanās laiks (12/24 formātā) un temperatūras vienības (℃ vai ℉).Tas ir ne tikai modinātāju, bet arī liels mūsdienu dekorēšanas jūsu mājās.

4. Viegli Darboties: ir 3 pogas, aizmugurē un bez pogām, priekšpusē un sānos, lietotājam draudzīgu dizainu.Arī, tas ir ļoti vienkārši izmantot.Vienkārši izlasiet lietotāja rokasgrāmatu, pirms uzstādīšana, digitālo pulksteni.Arī skatīties, kas ir darbināma ar 4 AAA baterijas (nav iekļautas) vai jūs varat savienot DC adapteris (nav iekļauts komplektācijā), izmantojot USB kabeli.Lūdzu, ņemiet vērā, ka akumulators nav uzlādes funkcija.

5. Delikāts Dizains: Izgatavots no MDF materiāla, ja ar elpu no dabas jūsu mājās.Ar koka tekstūru, delikāts meistarība un balts led gaismas ekrāna.Tas ir liels, lai jūs, lai nepiespiestā gaisotnē, kad jūs gulēt.Piemērots mājās, virtuvē, guļamistabā, pētījuma un citās telpās, vietās.

Specifikācija:

Produkta izmērs: 150*70*40mm/5.91*2.76*1.57"

Produkta krāsa: Melns

Piezīme:

1. Tur var būt nelielas izmēru novirzes dēļ manuāla mērīšana, dažādas mērīšanas metodes un instrumenti.

1 X Modinātājs (BEZ Akumulatora)

1 X USB Kabelis

1 X Rokasgrāmata

Milbo5052021-01-26
"Came with a peeled surface, time show, but temperature and humidity seem to show wrong"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti